Annonce
Erhverv

Skal stå i spidsen for forsikringskontor i Ringkøbing

Ud over at være forsikringsmægler i Lemvig skal Chris Olesen fremover også stå i spidsen for Købstædernes Forsikrings kontor i Ringkøbing. Arkivfoto: Benny Gade

Lemvig/Ringkøbing: Arbejdsområdet er blevet udvidet for Chris Olesen.

1. september blev han den nye mand i spidsen for Købstædernes Forsikrings kontor i Ringkøbing. Ved siden af den nye opgave i Lemvig vil Chris Olesen stadig være en del af afdelingen i Lemvig. Her beholder han sine nuværende kunder og det gælder også i Fiskernes Forsikring.

48-årige Chris Olesen stammer fra og bor i Thyborøn. Gennem de seneste ti år har han været ansat i Købstædernes Forsikring. Han i forvejen et kendt ansigt i Lemvig, hvor han blev valgt ind i byrådet ved det seneste kommunalvalg og i dag er 2. viceborgmester.

- Jeg holder rigtig meget af at møde og tale med de lokale, både når jeg er i byrådet, og når jeg til hverdag taler med kunderne i Købstædernes Forsikring om, hvordan de bedst forsikrer sig. Vi er ikke blandt de største selskaber, men til gengæld kender vi vores kunder godt. Den tilgang glæder jeg mig til at videreføre, når jeg fremover også er ansvarlig for Ringkøbing og omegn, siger Chris Olesen i en pressemeddelelse.

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab, og de seneste fem år er selskabet ifølge pressemeddelelsen vokset med over 70 procent. Chris Olesen overtager derfor lokalansvaret for en virksomhed i vækst. Et ansvar, som administrerende direktør Anders Hestbech er sikker på, at han er den helt rette til at varetage:

- Vi er i den herlige situation, at flere vælger at have deres forsikringer hos os. Det gælder også i og omkring Ringkøbing, og derfor er det vigtigt med den rette person til at være ansvarlig for området. Det er Chris, for hans lokalkendskab, lange erfaring, faglige viden og store netværk er der ikke mange, der kan slå, siger Anders Hestbech i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce