Annonce
Erhverv

Skal stå i spidsen for forsikringskontor i Ringkøbing

Ud over at være forsikringsmægler i Lemvig skal Chris Olesen fremover også stå i spidsen for Købstædernes Forsikrings kontor i Ringkøbing. Arkivfoto: Benny Gade

Lemvig/Ringkøbing: Arbejdsområdet er blevet udvidet for Chris Olesen.

1. september blev han den nye mand i spidsen for Købstædernes Forsikrings kontor i Ringkøbing. Ved siden af den nye opgave i Lemvig vil Chris Olesen stadig være en del af afdelingen i Lemvig. Her beholder han sine nuværende kunder og det gælder også i Fiskernes Forsikring.

48-årige Chris Olesen stammer fra og bor i Thyborøn. Gennem de seneste ti år har han været ansat i Købstædernes Forsikring. Han i forvejen et kendt ansigt i Lemvig, hvor han blev valgt ind i byrådet ved det seneste kommunalvalg og i dag er 2. viceborgmester.

- Jeg holder rigtig meget af at møde og tale med de lokale, både når jeg er i byrådet, og når jeg til hverdag taler med kunderne i Købstædernes Forsikring om, hvordan de bedst forsikrer sig. Vi er ikke blandt de største selskaber, men til gengæld kender vi vores kunder godt. Den tilgang glæder jeg mig til at videreføre, når jeg fremover også er ansvarlig for Ringkøbing og omegn, siger Chris Olesen i en pressemeddelelse.

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab, og de seneste fem år er selskabet ifølge pressemeddelelsen vokset med over 70 procent. Chris Olesen overtager derfor lokalansvaret for en virksomhed i vækst. Et ansvar, som administrerende direktør Anders Hestbech er sikker på, at han er den helt rette til at varetage:

- Vi er i den herlige situation, at flere vælger at have deres forsikringer hos os. Det gælder også i og omkring Ringkøbing, og derfor er det vigtigt med den rette person til at være ansvarlig for området. Det er Chris, for hans lokalkendskab, lange erfaring, faglige viden og store netværk er der ikke mange, der kan slå, siger Anders Hestbech i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce