Annoncørbetalt indhold

Skønhedsidealer og plastikkirurgi

Dette indhold er sponsoreret

Skønhedsidealer der ændrer sig, er ikke noget nyt, det har der været lige fra tidernes morgen og de har ændret sig lige siden i takt med samfundets normer og om det er krops- eller skønhedsidealer eller samfundets holdning til hvad der er rigtig, er forkert så udvikler de sig lige så meget som vi mennesker gør.

Hvad der er et ideal eller en bestemt måde at være på i dag var det bestemt ikke for 20 år siden og er det højst sandsynligt eller ikke om 20 år, det er tiden nemlig en anden og fokusset er helt andre steder.

Annonce

Plastikkirurgi topper listen

Et af de skønhedsidealer der er fremme lige nu, er plastikkirurgi, altså muligheden for at ændre sit udseende i den retning som tilfredsstiller lige præcis dig selv. Der findes mange typer inden for plastikkirurgi, det kan være alt lige fra Brystforstørrelse, fedtsugning og ansigtsløft.

Der er flere grunde til at plastikkirurgi er blevet populære valg for at opnå det udseende man gerne vil have. En af grundende er den stigende tendens på sociale medier om den perfekte fremstilling af sig selv og sin krop, der er altså et skønhedsbillede i samfundet om at den perfekte krop, er slank, en stram rund numse og et par flotte runde bryster, der sidder symmetrisk.

Det er dog langt fra virkeligheden for den naturlige og almindelige kvinde, der er derfor også et etisk og moralsk spørgsmål i luften når debatten lander på lige præcis plastikkirurgi. Vi vil gerne have et samfund hvor alle skal elske deres egen krop og være forbilleder for sine børn, men på den anden side ligger værdi i at have friheden til at gøre lige præcis hvad den enkelte har lyst til med sin krop, om det er operationer, tatoveringer eller en helt tredje ting.

Det er dog bare vigtigt at tilføje at en operation i den ene eller anden sammenhæng kan forbedre livskvalitet og personens eget syn på sin krop og derved øge selvværdet hos den enkelte.

Det er dog ikke altid løsningen, nogle gange kan problemerne stikke dybere end en operation, det er derfor vigtigt at gøre sig en masse overvejelser og gennemtænke beslutningen.

Safety first

Der er i takt med at plastikkirurgi er blevet populært for den mere almindelig kvinde og ikke kun de rige, sket en ændring i både pris og udbydere af denne ydelse. Der er kommet større og større fokus på sikkerhed og viden, så man kan give de bedste resultater med minimum risiko for komplikationer under operationer eller efterfølgende.

Der vil dog altid være nogle der skære ned på kvalitet for at få kunder ind og sådan vil det altid være i alle brancher, det er derfor uhørt vigtigt at lave en grundig research af markedet inden og give sig tid til at læse anmeldelser, også selvom markedet bestemt går i den rigtige retning.

Der har nemlig været en del fordomme omkring netop disse operationer og kirurgierne men for at blive specialist inden for faget er det altså nødvendigt med en lægefaglig uddannelse og efterfølgende specialisering i kirurgi. Så du kan trygt læne dig tilbage på briksen hvis du har sørget for at været grundig i din research og du føler dig tryg i lægens hænder.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.