Annonce
Tarm

Sjældent besøg i Ådum: Helikopter landede ved autoværksted

Gæsterne bliver budt velkommen af Martin, Tove og Erik Andersen. Fra venstre er det piloten Hans Hybschmann i den blå jakke, Alex Hybschmann og Jens Randløv. Pressebillede
Fly- og veteranbilentusiast samt fritidslandmand Hans Hybschmann fra Ringsted lagde vejen forbi.
Annonce

Ådum: Folk i Ådum kiggede lidt, da en helikopter mandag morgen landede på marken over for Martin Andersens bilværksted.

Det var fly- og veteranbilentusiast samt fritidslandmand Hans Hybschmann fra Ringsted, som lagde vejen forbi.

Besøget gjaldt Martin Andersen. De har begge til fælles, at de er Buick-fans, vel at mærke af de helt gamle af slagsen. Derfor har de meget at udveksle.

Piloten færdes derfor ikke kun med helikopter, men har derhjemme også en Buick 1933. Når der mangler råd og vejledning med teknikken, kommer han til Martin.

Helikopteren kom dog ikke direkte hertil. Hans Hybschmann mellemlandede i Skrydstrup og fik passagerer med.

Hans bror Alex Hybschmann og en kammerat Jens Randløv, begge to flyvende flymekanikere på F-16, fik turen med, og også besøget i Martins bilsamling. Inden ventede Martins kone Tove selvfølgelig med kaffen.

Hans Hybschmann har fløjet i over 25 år med passagerfly som kaptajn for SAS på ruter til Sydamerika, USA og Fjernøsten samt i Europa.

Før SAS var det Flyvevåbnet i Aalborg med F-104 og Starfighter.

Nu er Hans Hybschmann pensioneret fra SAS og har glæden af stadig at kunne gå i luften - med sin egen helikopter - en Robinson bygget i USA.

Efter besøget i Hallen på Tøstrupvej med Martin Andersens grundige gennemgang af de gamle biler, som hver har deres historie ligesom som andre interessante klenodier i samlingen, sluttede besøget for denne gang, og snart efter lettede helikopterenatter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Vestjysk minkavler: Vi afliver ingen mink i weekenden - og jeg er ikke 100 procent sikker på, vi gør det på mandag

Annonce