Fodbold

Situationen blev forværret for RIF 2

Betænkelige miner hos Ringkøbing IFs træner Allan Mikkelsen efter nederlag mod bundholdet Hatting/Torsted. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF 2 havde regnet med at hente point ude mod bundholdet Hatting/Torsted i jyllandsserien 2, så RIF 2 kunne have fjernet sig fra nedrykning. I stedet blev det til nederlag på 3-2 og nye problemer.

Hatting: Lørdagens udekamp mod bundholdet Hatting/Torsted var en af de kampe, Ringkøbing IFs andetholdstræner Allan Mikkelsen så som en god mulighed for at rykke nærmere en redning i jyllandsserien 2.

Nu ser situationen i stedet endnu vanskeligere ud. RIF 2 tabte nemlig 3-2.

- Egentlig er der ikke så meget at sige. Vi blev noget kyst af deres fysik og fight. Hatting/Torsted kom med masser af vilje, og det kunne et ungt mandskab ikke helt hamle op med. Og så blev kampen spillet på en bane med meget langt græs. Det betød, vi ikke helt kunne spille langs jorden, som vi gerne vil, så det blev noget skidt, fortalte Allan Mikkelsen, der ikke ville klandre de hele syv U19-spillere, som han havde med til kampen for noget som helst.

RIF startede i medvind, og det gav meget boldbesiddelse.

- Men vi fik ikke lagt tryk nok. Eduard Puga havde et par skud over mål, og så var der de to mål, men det var ikke nok, fortalte Allan Mikkelsen.

Det blev 1-0 til hjemmeholdet, da to mand nærmest stod i kø for at sparke bolden i mål efter indlæg, hvor RIFs forsvar var passivt.

Efter 23 minutter slap Mikkel Koustrup til baglinjen, og hans indlæg blev rettet af til selvmål til 1-1. Lidt senere var det Andreas Lauridsen, der slap til baglinjen, og på hans bold skråt bagud i feltet kunne Mikkel Petersen score til 2-1.

- I anden halvleg kunne vi ikke holde fast i bolden, og vi skabte ikke chancer af betydning. Hatting/Torsted havde heller ikke meget, men det var nok til at vinde, sagde Allan Mikkelsen.

Passivt spil i forsvaret kostede mål til 2-2. Efter 77 minutter fik hjemmeholdet sparket væk nær målstregen, og derfra gik de direkte op og scorede sejrsmålet til 3-2.

Jyllandsserien 2

Hatting/Torsted-Ringkøbing IF 2 3-2

Mål: 7. minut: 1-0. 23. minut: 1-1 på selvmål. 29. minut: 1-2 ved Mikkel Petersen. 56. minut: 2-2. 77. minut: 3-2. Advarsler til Hatting/Torsted efter 27 og 32 minutter. RIF 2 skiftede Mads Dahl Overgaard ind efter 60 minutter for Johannes Paustian, der senere kom på banen igen for Mikkel Koustrup, efter 65 minutter kom Johan Søndergaard Larsen på banen for Christian Abildgaard.

0/0
Forsiden netop nu
Navne For abonnenter

Karsten Sandal har styr på beton, vind, sol og Ølstrup

Videbæk

Fælles motion med FCM: Grønbjerg er blevet 170 kilo lettere

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Kultur

Se alle billederne: 100 vestjyder mødtes for at trække i våddragterne

Læserbrev

Rød og grøn og blå - og Vesterled-slottets gyldne skjolde

Læserbrev: De, der følger med i dagens Danmark, vil i den sidste tid have oplevet en del farveflimmer. Nogle røde vil være grønne, og nogle med en mere udefineret, alternativ kulør vil både være røde og grønne; og der er enkelte blå, der vil være grønne. Af disse grunde faldt tanken på Ingemanns ”Der står et slot i Vesterled”. Ingemann så solnedgangen i Vesterhavet ”tækket med gyldne skjolde”. Derhenne i Vesterhavet ”går hver aften solen ned bag rosenskyernes volde”. Og ”fra tusind tårne funkler guld, porten skinner som ravet…”. Hvilken farvepragt! Nu er der ikke noget, der tyder på, at hverken røde, grønne eller blå eller forvirrede alternative nogensinde har set hverken rosenskyer eller gyldne solnedgange i Vesterled; men det skulle de tage sig tid til, inden det er for sent. Så ville de sørge for at bevare solnedgangen i Vesterled og fri den for de vindmøller fire km ude i havet, som svenskere har tænkt sig at opstille. Helt galt synes det at være gået for dem med den mere udefinerede alternative kulør (drømmerne), og for dem, der siger, at de er blå, men hellere vil være grønne (de naive forvirrede). For de læsere, der endnu ikke har forstået et muk, så handler det om et projekt, der hedder kystnære havvindmøller i Vesterhav Syd, hvor der snart bliver placeret et ”festfyrværkeri” af blinkende møllevinger på toppen af 20 styk 190 meter høje møller kun fire km ude i havet i Vesterled (det koster tæt ved ingenting at flytte dem 20-30 km ud på havet) (P.s. Københavns rådhustårn er 108 meter). Håbet er, at nogen snart får det stoppet. Derfor denne appel til især nogle blå, der gerne vil være grønne, og til nogle alternative, der ikke vil eller ikke forstår at bekende kulør.

Ringkøbing-Skjern

Hagl og skybrud: Forsikringsselskab forventer hundrede skader

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Advarsel til politikere om besparelse: Borgere vil blive synlige med uhensigtsmæssig adfærd i bybilledet

Ringkøbing-Skjern

Haglstorm gav enorme skader på landbrugsbygninger og udestuer i Hover-området

112

Rettidig omhu på teknisk skole: To tyveknægte filmet af nye overvågningskameraer