Annonce
Ringkøbing

Single-rejser fejrer 10 års jubilæum med fest

Nancy Frich fra Ringkøbing har stået i spidsen for rejsebureauet "Single-Rejser" i 10 år. Det bliver fejret i weekenden med en stor fest. Arkivfoto.

Rejsebureauet Single-rejser har eksisteret i 10 år, og det bliver i weekenden fejret med stor fest på Hotel Fjordgården i Ringkøbing.

Ringkøbing: Nancy Frich har siden 2007 haft virksomheden Single-rejser, hvor hun arrangerer ture for singler til forskellige destinationer i Danmark og udlandet.

På rekordtid blev rejsedestinationerne flere, da Nancy mærkede stor opbakning fra de mange deltagere.

I dag arrangerer hun 12 rejser om året, og de er alle godt fyldt op med singler fra hele landet.

I slutningen af efterårsferien står hun bag endnu et arrangement, da hendes lille virksomhed har eksisteret i 10 år.

På Hotel Fjordgården vil der således være fyldt op med 200 singler i weekenden, og Nancy Frich havde aldrig troet, at hendes virksomhed ville vokse sig så stor:

- Jeg er naturligvis glad for den store opbakning. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme til at bruge så meget tid på det, som jeg gør i dag, siger hun.

Annonce

Blev selv alene

I 2003 mistede Nancy Frich sin mand og stod pludselig i en situation, hvor hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre med hensyn til ferie.

Ideen om Single-rejser begyndte som et enkelt event, men har i årenes løb udviklet sig.

For Nancy er det vigtigt, at kvinder og mænd er ligelidt fordelt på de forskellige rejser. Ikke fordi de skal opfattes som en dating-tur, men det giver en god balance, når de er afsted.

Derfor er fordellingen også 50/50 til weekendens jubilæumsfest.

- Mænd har altid været en mangelvare, fordi de er lidt langsomme om at få sig meldt til. Når først de har været med en gang, så er de til gengæld også meget stabile, siger Nancy.

Dans og sang

Til weekendens jubilæumsfest var der stor rift om pladserne. 200 singler fra hele landet har meldt deres ankomst, og 100 står på venteliste.

I løbet af weekenden skal gæsterne på en guidet tur rundt i Ringkøbing og en tur til Hvide Sande. Om aftenen vil der være dans og sang.

- Vi skal ud og være kulturelle, så vi håber, at vejret holder tørt, siger Nancy Frich.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce