Annonce
Sport

Simon Dahl fra Hvide Sande tager tre år mere som cheftræner i Nordsjælland Håndbold

Simon Dahl skal være cheftræner i Nordsjælland de næste tre sæsoner. Som det ser ud lige nu, er Nordsjælland på vej tilbage til ligaen fra førstepladsen i 1. division. Pressefoto
Simon Dahl, der både har spillet og været træner i Skjern Håndbold, gør det så godt i Nordsjælland Håndbold, at han har forlænget sin kontrakt som cheftræner frem til sommeren 2024.
Annonce

Helsingør: Simon Dahl forlænger med Nordsjælland Håndbold.

Det står i den pressemeddelelse, Nordsjælland Håndbold har sendt ud mandag eftermiddag.

- Jeg er glad og stolt over, at vi skal fortsætte den tur, vi er på lige nu, sammen. Jeg synes fortsat, der er masser af potentiale i klubben, vi har et spændende hold, og vi er klar til at jagte næste niveau på så mange områder, som jeg rigtig gerne vil give mit bidrag til, fortæller Simon Dahl i pressemeddelelsen.

Anledningen er, at hans kontrakt netop er forlænget med yderligere to år, så samarbejdet fortsætter yderligere tre sæsoner.


Jeg er glad og stolt over, at vi skal fortsætte den tur, vi er på lige nu, sammen. Jeg synes fortsat, der er masser af potentiale i klubben.

Simon Dahl, træner for Nordsjælland Håndbold


I næste sæson vil talentchef Laurids Søgaard sideløbende med NH-talent fungere som assistenttræner, og hans kontrakt løber også tre sæsoner. Det betyder, at den nye trænerduo kommer til at bestå af Simon Dahl og Laurids Søgaard.

Annonce

Ligger til oprykning til ligaen

Simon Dahl var assistenttræner i fire år og er nu i gang med sin anden sæson som cheftræner; en sæson, hvor holdet lige nu ligger på førstepladsen, der giver direkte tilbagevenden til Ligaen. Tidligere har Simon Dahl været både spiller og træner i Skjern Håndbold, efter hans karriere startede i Hvide Sande.

Simon Dahl og Nordsjælland Håndbold fungerer godt sammen, og der er en løbende udvikling i gang. Også selv om der har været bump på vejen i forhold til turneringens afvikling.

- Simon Dahls to år som cheftræner har budt på mange anderledes udfordringer, hvor Covid-19 nok har været den største. Det har betydet konstante ændringer i træningsplaner og kampprogram. Alt er blevet løst med en lille jysk smil på læben, lyder anerkendelsen fra sportschef Jørn Blom Hansen.

Stemningen i truppen er også god, og de mange sejre i 1. division giver også selvtillid.

- Nu ser vi fremad og håber naturligvis på en oprykning, så vi igen kan spille i den bedste række, og vi glæder os til i fællesskab at udvikle Nordsjælland Håndbold, siger sportschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lucas fra Hvide Sande er frustreret: Hans efterskole ligger 10 kilometer på den forkerte side og må ikke åbne på mandag

Ringkøbing-Skjern

Halvdelen af afgangselever gør comeback i klasseværelserne på mandag

Annonce