Sport

Sille Thomsen ude med en brækket hånd

Sille Thomsen har allerede brækket hånden på det her tidspunkt af onsdagens kamp mod TTH Holstebro, men hun spillede færdig trods store smerter. Nu er hånden i gips. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbolds rutinerede stregspiller Sille Thomsen brækkede hånden i kampen mod TTH Holstebro efter kun 12 minutters spil. Hun spillede kampen færdig med store smerter, og nu venter nogle ugers pause.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbolds Sille Thomsen har brækket hånden.

Det skete allerede efter 12 minutters spil i onsdagens hjemmekamp mod TTH Holstebro, hvor Sille Thomsen spillede kampen færdig.

- En mærkelig situation. En TTH-spiller afleverede bolden tæt under vort forsvar, og hendes albue ramte mig så på indersiden af håndleddet ved håndrodsknoglen. Jeg troede, det bare var et slag, og at jeg skulle stoppe med at tude. Det gjorde vildt ondt, og jeg kunne næsten ikke kaste og gribe resten af kampen. Men jeg fortsatte. Nok på mere vilje end fornuft, men sådan er det, når adrenalinen pumper i kroppen, og man så gerne vil spille, fortæller Sille Thomsen.

Efter kampen begyndte hånden at hæve voldsomt og blive nærmest sort.

- Jeg nåede hjem til Randers, men så kunne jeg godt se det smarte i at køre en tur på skadestuen. Der blev jeg undersøgt, og røntgenfoto viste en hvid streg i knoglen. Den skulle ikke være brækket helt igennem. Hvor slemt det er, skal en scanning vise om et par uger, fortæller Sille Thomsen, der selvfølgelig fik hånden i gips.

Hvis alt ser fint ud, kan pausen blive så kort som to uger. I værste fald kan det tage seks-otte uger.

- Jeg håber de der tre uger. Men det er altså meget frustrerende at sidde ude, når jeg så gerne vil hjælpe holdet, siger Sille Thomsen, der nu kan sidde på bænken sammen med de ligeledes skadede Jane Mejlvang og Michelle Brandstrup.

HTH ligaen

Nykøbing Falster-Ringkøbing Håndbold

0/0
Ringkøbing

Unge ville ikke kendes ved larmende højttaler: Endte som hittegods

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen