Annonce
Ringkøbing

Sikke en slutspurt: Piger samlede over 18.000 kroner ind på tre dage

Christina Stecher og Freja Langelund fra Ringkøbing samler pant ind, som skal doneres til Knæk Cancer 2020. De har samlet pant ind for over 52.000 kroner. Privatfoto
Annonce

RINGKØBING: Hvis du sidder foran fjernsynet lørdag aften og ser Knæk Cancer, så hold øje med beløbet 52.150,50 kroner.

Det er det beløb, som Christina Stecher og Freja Langelund fra Ringkøbing sammen donerer til kampen mod kræft. De to 13-årige piger har siden sommerferien samlet flasker og dåser ind, hvorefter har brugt timer ved flaskeautomaterne for at aflevere panten og få pengene udbetalt.

Onsdag havde de samlet lige omkring 33.000 kroner ind, hvilket var omtrent 9000 kroner færre end, hvad Christina Stecher og en anden veninde samlede ind til tv-showet sidste år, hvor de endda blevet inviteret til at deltage i showet.

Men lige pludseligt væltede det ind med henvendelser fra folk, der gerne ville donere deres pant til piger. En enkelt havde en trailer med top fuld af tomme flasker og dåser, hvilket fik flaskeautomaten til at tælle godt op.

På tre dage samlede de ikke mindre end 18.743,50 kroner ind, så beløbet i alt ender på 52.150,50 kroner til Knæk Cancer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Gør dig klar til store test-weekend: Regionen reserverer tusindvis af testtider til Ringkøbing-Skjern

Annonce