Annonce
Skjern

Sikke en fest, vi har haft: 600 til Oktoberfest i Rækker Mølle Hallen

Masser af gæster på dansegulvet, da Rækker Mølle Håndbold bød på Oktoberfest. PR-foto
Endnu engang var Rækker Mølle Hallen pyntet op til årets store Oktoberfest, og det var 11. gang at Rækker Mølle Håndbold indbød til fest.

Rækker Mølle: Årets store Oktoberfest fandt sted i Rækker Mølle Hallen i lørdags, og Rækker Mølle Håndbold, der er arrangør, er meget tilfredse med arrangementet.

Der var alt i mad og øl, hvad der hører til en Oktoberfest. Der var eksempelvis ølmarineret schweineclubs, bier frankfurter, ligesom der var 2000 liter øl fra det lokale bryghus.

Kl. 19 blev der solgt 900 lodder a 25 kroner, hvor 1.-præmien var en rejsecheck på 10.000 kroner til Bravo Tours. Rejsen blev vundet af Magnus Storegaard, og 2.-præmien var et gavekort på 2.000 kroner til Restaurant Stauning Havn, hvor vinderen blev Jens Sønderkjær. Kl. 20 blev årets ”savfører” fundet, og dette års suveræne vinder blev Michael Emborg Jensen.

Annonce
Der var mere end 600 gæster på plads til festen, og det skabte tilfredshed hos arrangøren. PR-foto

En tilfreds formand

Jens Jacob Østergård, der er formand for Rækker Mølle Håndbold, var synligt tilfreds med det store antal gæster til festen.

- Det er klart, at med så mange gæster kommer de fra et stort opland. Jeg snakkede såmænd med gæster, der havde taget turen fra Struer, Esbjerg og Bork til Rækker Mølle for at være med til festen. Det betyder meget for en lille klub som Rækker Mølle Håndbold, at festen er et tilløbsstykke, for det giver blandt andet penge til klubbens ungdomsafdeling, siger Jens Jacob Østergaard i en pressemeddelelse.

”DJ Bosse” leverede sammen med livebandet ”The Rocksons” musikken til festen.

Alle de mange frivillige hjælpere kendte deres opgaver, så alt gik som smurt, lyder beretningen fra Oktoberfesten.

Det lokale bryggeri havde leveret 2000 liter øl. PR-foto
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Danmarks flotteste hundelufter-park relanceres

Med Ringkøbing K har Ringkøbing fået et pragtfuldt naturområde, som spadserende, motionsløbere, hundeluftere og cyklister straks har taget til sig. Det er bare ærgerligt, at ingen gider bo der. For det er jo den sørgelige kendsgerning. Kun en enkelt pionér har indtil nu købt en bolig i det smukke område. Seneste forsøg på at få gang i boligsalget er også mislykkedes. Kort før sommerferien blev det besluttet at ændre status for en del af de kommende boliger. I stedet for boliger i to plan blev der nu givet plads til 32 ejerlejligheder i henholdsvis stueplan og på 1. sal. Men status er, at efter fem måneder er der ikke solgt en eneste af de nye boliger. Ejendomsmæglerne satser dog på, at der kommer gang i salget, når det første hus med fire lejligheder står klar, og folk kan se, hvordan lejlighederne bliver - ikke mindst udsigten over naturbydelen og fjorden. Forhåbentlig får de ret. Ringkøbing K er et enestående tiltag, der skal vise, hvordan byen kan udnytte udviklingsmulighederne i den korte afstand mellem fjorden, naturen og byen til at udvikle "en mangfoldig og bæredygtig bydel med forskellige boligtyper og boligformer af høj kvalitet og med en tæt-lav bebyggelsesform, der supplerer de traditionelle parcelhusudstykninger", som der står på Naturbydelens hjemmeside. Men er problemet ikke, at der simpelthen ikke er nok mulige købere til de foreslåede boliger? De overlæger fra det kommende supersygehus i Gjødstrup, som Naturbydelens ophavsmænd og ophavskvinder forestillede sig pendle mellem Ringkøbing og Herning, har ikke vist interesse for at flytte vest på, og det samme gælder andre velbeslåede pendlere; det kan måske have noget med trafikforholdene på Rute 15 at gøre … Kendsgerningen er, at Ringkøbings befolkningstal stagnerer. Der bygges fortsat huse, men det er dels i etablerede boligområder, dels i de indre dele af byen, hvor folk køber gamle ejendomme, river dem ned og opfører nye. Det ser ud til, at folk simpelthen ønsker at bo tættere på Torvet. Til gengæld elsker ringkøbingenserne at motionere og lufte hund i Ringkøbing K. Og det er - trods alt - da heller ikke så ilde.

Ringkøbing

- En halv løsning: Sammenlægning af to Ringkøbing-skoler møder kritik

Annonce