Annonce
Skjern

Sikke en fest, vi har haft: 600 til Oktoberfest i Rækker Mølle Hallen

Masser af gæster på dansegulvet, da Rækker Mølle Håndbold bød på Oktoberfest. PR-foto
Endnu engang var Rækker Mølle Hallen pyntet op til årets store Oktoberfest, og det var 11. gang at Rækker Mølle Håndbold indbød til fest.

Rækker Mølle: Årets store Oktoberfest fandt sted i Rækker Mølle Hallen i lørdags, og Rækker Mølle Håndbold, der er arrangør, er meget tilfredse med arrangementet.

Der var alt i mad og øl, hvad der hører til en Oktoberfest. Der var eksempelvis ølmarineret schweineclubs, bier frankfurter, ligesom der var 2000 liter øl fra det lokale bryghus.

Kl. 19 blev der solgt 900 lodder a 25 kroner, hvor 1.-præmien var en rejsecheck på 10.000 kroner til Bravo Tours. Rejsen blev vundet af Magnus Storegaard, og 2.-præmien var et gavekort på 2.000 kroner til Restaurant Stauning Havn, hvor vinderen blev Jens Sønderkjær. Kl. 20 blev årets ”savfører” fundet, og dette års suveræne vinder blev Michael Emborg Jensen.

Annonce
Der var mere end 600 gæster på plads til festen, og det skabte tilfredshed hos arrangøren. PR-foto

En tilfreds formand

Jens Jacob Østergård, der er formand for Rækker Mølle Håndbold, var synligt tilfreds med det store antal gæster til festen.

- Det er klart, at med så mange gæster kommer de fra et stort opland. Jeg snakkede såmænd med gæster, der havde taget turen fra Struer, Esbjerg og Bork til Rækker Mølle for at være med til festen. Det betyder meget for en lille klub som Rækker Mølle Håndbold, at festen er et tilløbsstykke, for det giver blandt andet penge til klubbens ungdomsafdeling, siger Jens Jacob Østergaard i en pressemeddelelse.

”DJ Bosse” leverede sammen med livebandet ”The Rocksons” musikken til festen.

Alle de mange frivillige hjælpere kendte deres opgaver, så alt gik som smurt, lyder beretningen fra Oktoberfesten.

Det lokale bryggeri havde leveret 2000 liter øl. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyve har stjålet en grøn truck

Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Annonce