Annonce
Erhverv

Siger op efter fire måneder: Købmanden i Velling har fået nok af kritik og rygter

Min Købmand i Velling skal have ny bestyrer, efter Patrick Laursen har sagt op med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Mads Dalegaard
"Min købmand" skal igen have ny leder, efter Patrick Laursen har bekendtgjort, at han stopper i jobbet efter kort tid. Som begrundelse angiver han på Facebook "kritik og rygter".
Annonce

VELLING: "Min købmand" skal igen have ny bestyrer. Det står klart, efter Patrick Laursen har bekendtgjort, at han stopper med øjeblikkelig virkning; han tiltrådte stillingen i september sidste år.

I dag til morgen var det Inge-Lise Kristensen, der i 13 år ledede butikken og siden har givet en hjælpende hånd med driften, der tog telefonen, da Dagbladet ringede for at spørge efter Patrick Laursen.

Bestyreren selv var dog ikke at træffe. Han havde også aftenen i forvejen på Facebook-siden "Vi vil i Velling" meddelt, at han ikke ønskede at fortsætte.

På "Vi vil i Velling" skriver han: "Jeg føler, jeg bliver nødt til at skrive det her, inden rygter osv. går i gang. Jeg startede i Min Købmand som uerfaren, men havde masser af gå på mod, og jeg ville det bedste for butikken. Jeg var den eneste ansøger og har haft opbakning fra det meste af bestyrelsen hele vejen (har de i alt fald sagt). Jeg er dog fra dags dato stoppet i Min Købmand i Velling. Jeg vil gerne starte med at takke for den korte tid, jeg fik i butikken, det var for det meste en fornøjelse".

Annonce

"Kritik og rygter"

Patrick Laursen fortsætter: "Grunden til, at jeg stopper, er, at der den seneste tid har været en del kritik og rygter, som er svære at tage hånd om, når det ikke bliver sagt direkte til en selv. Det har ikke været min intention at fornærme nogen, og det beklager jeg, hvis det er tilfældet. Jeg synes, det er synd for butikken, at bestemte personer skaber rygter og gør alt for at skabe en dårlig atmosfære omkring butikken og mig".

"Nu har jeg fået nok og kunne ikke stå model til mere, så det bedste er selvfølgelig, at jeg stopper. Ingelise tager over fra i morgen. Tak for den korte tid, jeg måtte være jeres købmand".

Patrick Laursen ønsker ikke over for Dagbladet at uddybe, hvilke personer han tænker på.

- Det vil bare gøre det hele værre, og jeg har ikke noget ønske om at skade butikken. Men jeg kan sige så meget, at det har handlet om kritik af den måde, jeg har bestilt varer på og forskellige andre ting, som jeg ikke vil komme nærmere ind på. Til sidst blev det for personligt og fik nærmest karakter af voksenmobning, og så var grænsen nået, siger han.

Patrick Laursen understreger dog, at han har været glad for sine fire måneder som købmand.

- Jeg har lært vildt meget, og det har været fedt at være købmand i en lille butik, hvor jeg har haft mulighed for at lære kunderne at kende. Jeg tror på, at købmandsbutikken i Velling har en fremtid, men det kræver, at man får ryddet op i personkredsen bag, tilføjer han.

Formanden for bestyrelsen, Gitte Bille, oplyser, at der holdes ekstraordinært bestyrelsesmøde i aften om den nye situation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Annonce