Annonce
Erhverv

Siger op efter fire måneder: Købmanden i Velling har fået nok af kritik og rygter

Min Købmand i Velling skal have ny bestyrer, efter Patrick Laursen har sagt op med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Mads Dalegaard
"Min købmand" skal igen have ny leder, efter Patrick Laursen har bekendtgjort, at han stopper i jobbet efter kort tid. Som begrundelse angiver han på Facebook "kritik og rygter".

VELLING: "Min købmand" skal igen have ny bestyrer. Det står klart, efter Patrick Laursen har bekendtgjort, at han stopper med øjeblikkelig virkning; han tiltrådte stillingen i september sidste år.

I dag til morgen var det Inge-Lise Kristensen, der i 13 år ledede butikken og siden har givet en hjælpende hånd med driften, der tog telefonen, da Dagbladet ringede for at spørge efter Patrick Laursen.

Bestyreren selv var dog ikke at træffe. Han havde også aftenen i forvejen på Facebook-siden "Vi vil i Velling" meddelt, at han ikke ønskede at fortsætte.

På "Vi vil i Velling" skriver han: "Jeg føler, jeg bliver nødt til at skrive det her, inden rygter osv. går i gang. Jeg startede i Min Købmand som uerfaren, men havde masser af gå på mod, og jeg ville det bedste for butikken. Jeg var den eneste ansøger og har haft opbakning fra det meste af bestyrelsen hele vejen (har de i alt fald sagt). Jeg er dog fra dags dato stoppet i Min Købmand i Velling. Jeg vil gerne starte med at takke for den korte tid, jeg fik i butikken, det var for det meste en fornøjelse".

Annonce

"Kritik og rygter"

Patrick Laursen fortsætter: "Grunden til, at jeg stopper, er, at der den seneste tid har været en del kritik og rygter, som er svære at tage hånd om, når det ikke bliver sagt direkte til en selv. Det har ikke været min intention at fornærme nogen, og det beklager jeg, hvis det er tilfældet. Jeg synes, det er synd for butikken, at bestemte personer skaber rygter og gør alt for at skabe en dårlig atmosfære omkring butikken og mig".

"Nu har jeg fået nok og kunne ikke stå model til mere, så det bedste er selvfølgelig, at jeg stopper. Ingelise tager over fra i morgen. Tak for den korte tid, jeg måtte være jeres købmand".

Patrick Laursen ønsker ikke over for Dagbladet at uddybe, hvilke personer han tænker på.

- Det vil bare gøre det hele værre, og jeg har ikke noget ønske om at skade butikken. Men jeg kan sige så meget, at det har handlet om kritik af den måde, jeg har bestilt varer på og forskellige andre ting, som jeg ikke vil komme nærmere ind på. Til sidst blev det for personligt og fik nærmest karakter af voksenmobning, og så var grænsen nået, siger han.

Patrick Laursen understreger dog, at han har været glad for sine fire måneder som købmand.

- Jeg har lært vildt meget, og det har været fedt at være købmand i en lille butik, hvor jeg har haft mulighed for at lære kunderne at kende. Jeg tror på, at købmandsbutikken i Velling har en fremtid, men det kræver, at man får ryddet op i personkredsen bag, tilføjer han.

Formanden for bestyrelsen, Gitte Bille, oplyser, at der holdes ekstraordinært bestyrelsesmøde i aften om den nye situation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce