Læserbrev

Sig nej til socialdemokratiske skattestigninger

De siger, at det ikke skal ramme almindelige danskere. Men det er udenomssnak. Regningen vil blive sendt videre. Det burde alle kunne gennemskue.

Læserbrev: Vi lever i gode tider. Men mange glemmer, hvor de gode tider kommer fra. De gode tider er et resultat af danskernes arbejde. Det har regeringen fremmet ved at give folk en påskønnelse, når de yder en ekstra indsats. Ældre får en bonus, når de udskyder pensionen. Ledige opnår et ekstra jobfradrag, når springer til på arbejdsmarkedet. Derfor har Danmark nu fuld damp under kedlerne.

Men der er stadig mennesker, som mangler et job og det fællesskab, som følger med. Og der er stadig mange – især flygtninge og familiesammenførte – som ikke forsørger sig selv. Det skal vi råde bod på. Det er hér vi skal sætte ind.

Men det står ikke højt på Socialdemokratiets ønskeseddel. Mette Frederiksen er ikke særlig optaget af, hvordan danskerne skal blive rigere, så vi får råd til både offentlig service og til en bedre dagligdag. Hun er mere optaget af, hvordan man fordeler pengene. Og desværre er Socialdemokratiet også ude på at sætte skatterne op med mindst 4 milliarder kroner. De siger, at det ikke skal ramme almindelige danskere. Men det er udenomssnak. Regningen vil blive sendt videre. Det burde alle kunne gennemskue.

For det første vil Mette Frederiksen øge skatten på helt almindelige lønmodtagere. Hun vil øge skatten på arbejdsgiverbetalt telefon. For det andet vil hun øge skatten på de familieejede virksomheder, som er rygraden i det opsving, vi ser. For det tredje vil Mette Frederiksen øge skatten på aktionærer – det vil sige alle os, der har pensionsopsparing. Øget skat på aktier er desuden en skat på de investeringer, som virksomhederne har brug for, så de kan modernisere deres produktion – og dermed sikre høj indtjening og gode lønninger.

Det har vi ikke brug for. Det vil svække opsvinget. Og vi kan sagtens udvikle den offentlige velfærd uden at presse danskerne yderligere på skatten.

Socialdemokratiet siger: Enten skattelettelser eller velfærd. Venstre siger: Vi kan levere velfærd – uden socialdemokratiske skattestigninger. Venstre har tilrettelagt den offentlige økonomi så klogt, at vi har råd til et velfærdsløfte, der både øger det offentlige forbrug med 69 mia. kr. frem mod 2025 – samtidig med, at vi holder orden i økonomien.

Vi har plads til gode sygehuse, værdig ældrepleje og skoler af høj kvalitet – uden at sætte opsvinget over styr.

0/0
Annonce
Leder For abonnenter

Begyndelsen på et smukt venskab

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Det er ganske gratis at sige ja til at gøre en forskel

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen