Annonce
Jubilæum

Shan og Esan har 25-års jubilæum hos Troldtekt

Shan Manikkam. Pressefoto
Shan Manikkam og Esan Ponnampalam runder begge 25 år i produktionen hos Troldtekt.
Annonce

Troldhede: Der har været fart over feltet i Troldhede, siden Shan Manikkam og Esan Ponnampalam første gang trådte ind ad døren hos Troldtekt A/S i marts 1995. Produktionen af de populære akustikplader er vokset markant i størrelse, i dag foregår det meste med robotteknologi, og i 2019 er en ny fabrikslinje kommet til.

- Shan og Esan har hele vejen igennem været en vigtig, respekteret og vellidt del af teamet. Vi sætter stor pris på deres dedikerede indsats og loyalitet, og der skal lyde et tillykke fra alle kolleger, siger Kim Snebang, produktionschef hos Troldtekt A/S.

Shan Manikkam arbejder på dagholdet i tørrehallen. Han er struktureret og løser altid sine opgaver til perfektion. Blandt andet bidrager han til den systematiske kvalitetssikring af de færdige Troldtekt plader.

Esan Ponnampalam er på aftenholdet i støberiet. Han er ambitiøs og altid frisk på at kaste sig ud i nye opgaver. Med sin store tekniske forståelse bliver han ofte brugt som sparringspartner af sin holdformand.

Esan Ponnampalam. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Vi vil ikke have solcelleanlæg: Naboer på Ledingvej afviser at være blevet hørt om deres holdning til 66 hektar solpark

Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds mandskab er i modvind og hårdt ramt mentalt: Her er formand Carsten Thygesens svar på 10 skarpe spørgsmål om krisen

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Skjern Håndbold

Emil Bergholt inden kampen mod barndomsklubben: Skjern har mest at revanchere for vi slog dem to gange i sidste sæson

Annonce