Annonce
Ringkøbing

Shamrock fylder Generator med irsk folkemusik

Svend Erik Larsen og resten af Shamrock er et af de bands, der åbner 2021-sæsonen på Generator. Pressefoto: MEDVIND/Bent Sørensen
Generator har de senere år haft tradition for, at Shamrock er et af de bands, der åbner koncertsæsonen, og det sker også i 2021.
Annonce

Ringkøbing: Generator har de senere år haft tradition for, at Shamrock er et af de bands, der åbner koncertsæsonen.

Det er indtil videre gået meget godt med udsolgte huse, og Shamrock skal også i 2021 være et af de første bands på Generator, skriver spillestedet i en pressemeddelelse.

- Shamrock har rødder i den vestlige del af Jylland. Frontfiguren holder ganske vist til i Muldbjerg, men tag ikke fejl. Svend Erik Larsen har dyrket genren gennem rigtig mange år, og han bakkes på op på autentisk vis af Denis McLaughlin, der stammer fra Derry i Nordirland, og som han mødte til Tarm Vise Festival, lyder det fra Generator.


Shamrock har rødder i den vestlige del af Jylland. Frontfiguren holder ganske vist til i Muldbjerg, men tag ikke fejl. Svend Erik Larsen har dyrket genren gennem rigtig mange år.

Spillestedet Generator


På Tarm Vise Festival fik Svend Erik Larsen og Denis McLaughlin første stor succes i kvintetten ”A’Konto”. Senere opstod Shamrock som trio med Denis’ søn Kieran McLaughlin på bas.

Annonce

Musik med lune

Selvom medlemmerne er fra hver sit land, har de alligevel spillet sammen i over 20 år. De kan stadigvæk, med stor indlevelse i folkemusikken, begejstre publikum rundt på de danske spillesteder. Musikken serveres som altid pakket ind i gode historier, der emmer af lune og humor.

Repertoiret er naturligvis irsk musik og sang, men der kan også af til ”smutte” en enkelt ind på dansk.

Shamrock spiller på Generator lørdag den 9. januar 2021 kl. 20.00, og de sidste billetter er sat til salg på Generators hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Erhverv

Fremtiden smedes i laboratoriet på Innovest: Industri 4.0 skal løfte Ringkøbing-Skjerns virksomheder

Annonce