Annonce
Skjern

SFO-medarbejder testet positiv for corona: Skole sender elever hjem for tredje gang

Nyt tilfælde af corona har sendt 22 skoleelever og 4 ansatte på Kirkeskolen i Skjern hjem. Foto: Johan Gadegaard
Med lørdagens melding er det tredje gang, Kirkeskolen har været nødt til at sende elever og ansatte hjem på grund af corona.

Skjern: Lørdag blev det besluttet at sende 22 elever fra 2. klasse og 4 medarbejdere på Kirkeskolen i Skjern hjem, efter en af de ansatte på skolens SFO blev testet positiv for corona.

Da børn, der gør brug af skolens SFO, helt efter anbefalingerne er opdelt i grupper, betyder det, at børnene ikke har været sammen på kryds og tværs, og dermed kan SFO'en helt som normalt byde eleverne inden for mandag.

Ud over den coronaramte SFO-medarbejder er det tre andre SFO-ansatte og én lærer, der sammen med de 22 elever fra 2. klasse er sendt hjem.

Annonce

Måske tilbage torsdag

De, der er sendt hjem, skal testes mandag og igen onsdag. Det betyder, at elever og medarbejdere kan vende tilbage på Kirkeskolen torsdag, hvis svartiderne på testene ikke trækker ud.

Dorthe Munck Jensen, skoleleder på Kirkeskolen, fortæller, at de hjemsendte elever vil få undervisning via Teams, så de ikke kommer bagefter klassekammeraterne.

Annonce

Tredje gang med corona

Det er i øvrigt tredje gang, at Kirkeskolen skal sende en større flok elever hjem. Første gang var det hele 130 elever, der måtte blive hjemme, og anden gang blev én klasse fra 9. årgang tvunget i isolation.

Skolelederen håber, at tredje gang er sidste gang, der skal sendes elever hjem.

- Jeg synes, vi har taget vores tørn, når det handler om at sende elever hjem. Når det er sagt, er risikoen for at blive ramt af den slags større, jo større skolen er, lyder det realistisk fra Dorthe Munck Jensen.


Jeg synes, vi har taget vores tørn, når det handler om at sende elever hjem. Når det er sagt, er risikoen for at blive ramt af den slags større, jo større skolen er.

Dorthe Munck Jensen, skoleleder på Kirkeskolen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce