Annonce
Ringkøbing

SF’er fastholder ja til Netto i Søndervig

Byrådsmedlem Niels Rasmussen (SF) fastholder, at det skal undersøges, om der kan banes vej for en Netto ved omfartsvejen. Arkivfoto
Niels Rasmussen (SF) vil også stemme for, at Salling Group kan undersøge, om der kan etableres en Netto ved omfartsvejen, når sagen ender i økonomiudvalget. De trafikale forhold vejer tungest, siger han.
Annonce

Søndervig: Han stemte ja i teknik- og miljøudvalget.

Og når sagen om en ny Netto-butik i Søndervig kommer på dagsordenen i økonomiudvalget vil Niels Rasmussen (SF) gøre det igen.

- For mig handler det om at undgå trafikalt kaos. Hvis vi placerer en dagligvarebutik inde midt i Søndervig, så får vi endnu flere biler ind i bymidten. Det er uhensigtsmæssigt. I SF har vi vendt sagen flere gange, og vi er enige om, at den bedste placering er ved den kommende omfartsvej, og derfor siger vi ja til, at Salling Group kan undersøge sagen nærmere, siger Niels Rasmussen.

SF’eren har tidligere stemt imod at placere supermarkeder uden for bymidten i både Skjern og Ringkøbing, men det er helt anderledes, når det handler om Søndervig, påpeger han.

- Der er tale om en turistby med korte afstande. For mig er det afgørende, at vi får tilrettelagt udviklingen af Søndervig så hensigtsmæssigt som muligt. I forhold til den fremtidige trafiksituation med mange flere turister i området i forbindelse med Lalandia og Naturkraft, så er der brug for at placere en ny dagligvareforretning ved omfartsvejen, fastslår han.

Niels Rasmussen understreger, at han er parat til at sende sagen i byrådet, så alle 29 medlemmer får lejlighed til at give deres mening om projektet til kende. Men først skal økonomiudvalget tage stilling til sagen – det sker formentlig i løbet af april.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Nye sommerhusregler koster millioner: Det er en bombe under Vestjylland

Annonce