Livsstil

Sexologen: Den dybe orgasme


Jeg har lovet jer at skrive om orgasmer. Flere har heldigvis allerede meldt tilbage, at de glæder sig til at læse klummerne og til at blive endnu klogere på deres egen og partnerens seksuelle nydelse. Vi er nået til livmoderhalsorgasmen, som er tema i denne uges orgasmeguide.

Men inden jeg beskriver denne ret sjældne orgasme, som kan være dybt tilfredsstillende for begge, vil jeg indrømme, at jeg har været nervøs for jeres reaktion på denne orgasmeguide. Det bliver meget lige på og hårdt, især fordi det er et emne, vi normalt ikke taler så højt om.

Lige præcis derfor er det nok en lettelse, at jeg kigger gennem nøglehullet på sex i mange udformninger. Jeg kommer for eksempel også til at skrive om swingermiljøet, sex med mere end en partner, erotisk legetøj, fetisch, åbne forhold og meget andet. Noget rammer plet, og andre emner vil ikke interessere dig spor, og det er helt okay. Jeg tror, at åbenhed er første skridt til at nyde sin seksualitet uden skam. Også hvis ens seksualitet er, at man godt kan lide det helt "almindeligt" med den samme partner.

Det er ikke et spørgsmål om at kunne akrobatik i sengen og præstere, men om at nyde og overgive sig. En livmoderhalsorgasme er ofte lettest at opnå med en fast partner eller ved samleje med en, hvis fysik passer perfekt til ens egen. I øvrigt er denne form for orgasme ikke nødvendigvis noget for alle kvinder, og en del oplever det som decideret smertefuldt, når penis rammer den følsomme livmoderhals dybt, dybt inde i skeden. For andre er “den dybe orgasme” det ultimative klimaks, og den kan føles meget dejlig. Inden for tantra anser man livmoderhalsorgasmen for "at være orgasmernes dronning, fordi livmoderhalsen har direkte forbindelse til kvindens hjerte".

Nøglen til en livmoderhalsorgasme er faktisk din klitoris. Og nu får du lige lidt undervisning: Klitoris er kvindens lystcenter og står for cirka 50–75 procent af alle kvindens orgasmer. Klitoris kan stimuleres udvendigt og indvendigt, og dens formål er seksuel ophidselse. Den er betydelig større, end den ser ud. Når du kigger på den, ligner den en lille ært, men faktum er, at den er faktisk dobbelt så stor og breder sig ud som en blæksprutte inde i din skede. Den har 8000 nerveender, hvor hovedet på penis har 4000 nerveender.

Livmoderhalsen har ikke nogen nerveender, men stimulation af den kan alligevel give stor tilfredsstillelse. Den kræver dyb penetrering, men gør det meget, meget blidt i starten. Kunsten er, at kvinden skal være fuldkommen afslappet i underlivet. Ja, i hele kroppen. Man kan nemlig ikke jagte en livmoderhalsorgasme, den kommer, når og hvis den kommer.

Gode råd til at opnå den dybe orgasme - livmoderhalsorgasmen

  1. Stillingen betyder meget, for livmoderhalsen er svær at nå. Penetration bagfra eller med puder under bagdelen (kvindens bagdel) gør det nemmere.
  2. Start gerne med afslappende massage, så underliv og bækken er helt afspændt.
  3. Fortsæt med forsigtig, dyb penetration.
  4. Den dybe orgasme er skøn for begge, fordi den er så intens og ofte fuld af edging, hvor kvinden rider på en orgastisk bølge.
  5. Kan I ikke få det til at ske ...? Pyt. Prøv igen når I har lyst til det igen.
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce