Annonce
Danmark

Sex-shop fordobler salg under corona: Her er de nye trends

Mathilde Mackowski, Sinfuls medejer, oplever, at folks hjemmearbejde skaber boom indenfor sexlegetøj. Pressefoto: Anne Kring
Hos Skandinaviens største web-shop for sex-legetøj, Sinful, er salget eksploderet mens folk arbejder hjemme. Lufttryksvibratorer til kvinder er et nyt hit.
Annonce

Sexlegetøjsbranchen er vokset modsat mange andre i takt med coronapandemiens indtog og folks hjemmearbejde. Det mærkede sexweb-shoppen, Sinful, som fordoblede sit salg af sexlegetøj.

Det skete i marts lige efter nedlukningen af samfundet. Salgskurverne rejste sig ligeledes, da vi fik feriepengene udbetalt, fortæller Mathilde Mackowski, der er medstifter og ejer af Skandinaviens største sexshop på nettet med godt 100 medarbejdere i Holmes industrikvarter.

- Vi oplevede ret hurtigt, at danskerne rykkede tættere sammen derhjemme. Vi befandt os pludselig i en periode, hvor vi alle havde lidt ekstra tid i hverdagen - og den tid brugte mange par altså på at have det sjovt og eksperimentere i dobbeltsengen, siger Mathilde Mackowski.

Nu står vintersæsonen og corona ditto for døren med endnu mere hjemmearbejde. Europas store sexmesse, Erofame, har været holdt som videokonference, og her blev de frække nyheder præsenteret.

Annonce

Årets frækkeste nyheder

De populære lufttryksvibratorer, der med sin revolutionerende teknologi, er allerede godt i sving. Senest har DR udgivet den svenske dokumentar "Orgasmgarantin", der handler om produkterne, som har skabt en global onani-revolution.

- Lufttryksvibratorer er en af de produktkategorier, hvor vi de seneste år, har oplevet de vildeste vækstkurver. Vi ser allerede nu, at producenterne videreudvikler produkterne, så de også er app-styret, kan massere g-punktet og meget mere. Det kommende år vil vi uden tvivl se endnu flere lufttryksvibratorer med helt nye teknologiske funktioner, siger Mathilde Mackowski.

Annonce

Mændene får også nyt

Ny teknologi er der også, når mændene skal på shoppetur i 2021. En blowjobmaskine med kunstig intelligens og sexlegetøj med VR-funktioner er på markedet.


Allerede i starten af oktober, inden vi overhovedet havde nået at markedsføre julekalenderen, blev den købt i stor stil - især af danskerne

Mathilde Mackowski, medejer af Sinful


Næste år byder blandt andet på mere avanceret sexlegetøj og verdens første mandeprodukt med den populære lufttryksteknologi. Produktet lover en unik oplevelse, der er det tætteste mænd nogensinde kommer på en kvindelig orgasme, fortæller Mathilde Mackowski.

Annonce

I tidlig julegavehumør

Endeligt forventer Mathilde Mackowski, at erotiske julekalendere til voksne vil være et område, som flere og flere par begynder at eksperimentere med. Den erotiske webshop har allerede i år kunne mærke en interesse langt tidligere end de har været vant til.

- Allerede i starten af oktober, inden vi overhovedet havde nået at markedsføre julekalenderen, blev den købt i stor stil - især af danskerne, siger Mathilde Mackowski.

- Julen handler om overraskelser og det er netop dét, som julekalendere kan. De kan overraske og give spænding igennem hele december. De erotiske julekalendere puster til nysgerrigheden og giver mulighed for, at man som par kan udforske hinanden på helt nye måder, hver eneste dag, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce