Annonce
Læserbrev

Sensationen Paludan

Læserbrev: I medierne oplever vi dagligt ”Breaking News”, konflikter og kontroversielle udtagelser - en masse overskrifter, der alle har som funktion, at de skal være attraktive for læserne. En konsekvens af dette er, at partiet ”Stram Kurs” er blevet opstillingsparate til folketingsvalget 2019.

Problemet, tror jeg, er, at Rasmus Paludans magt er et produkt af medierne. Mange har tænkt, at han er grænseoverskridende - noget der falder lige i unges smag. Det har medført, at nogle af mine venner har givet Rasmus Paludan deres vælgererklæring, da de har tænkt ”Det kunne være sjovt, hvis han kom i Folketinget.” Men det er ikke ’bare for sjov’ for de 506.570 ikke-vestlige indvandrere, der opholder sig i Danmark.

Ved valget 5. juni håber jeg, at landets stemmeberettigede vil overveje, om det virkelig er Rasmus Paludan, de ønsker. Rasmus Paludan er ikke ’bare for sjov’.

Ved valget 5. juni håber jeg, at landets stemmeberettigede vil overveje, om det virkelig er Rasmus Paludan, de ønsker. Rasmus Paludan er ikke ’bare for sjov’. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce