Annonce
Videbæk

Seniorstedet Videbæks damer tog på udflugt

Seniorstedet Videbæks tog på ekskursion til Fjordparkens Aktivitetscenter i Ringkøbing. Privatfoto

Videbæk: Seniorstedet Videbæks damer har været på besøg på Fjordparkens Aktivitetscenter i Ringkøbing, der er for alle 60+ i i Ringkøbing- Skjern Kommune. Midt i centret var der et orangeri, som flittigt blev brugt til små sammenkomster og indendørs spil. Damerne så også prøver af glaskunst og storke, fuglekasser med mere, som blev produceret i træværkstedet, og fotoholdets billeder hang på væggene.

I det store fælleslokale bliver der arrangeret fester, foredrag og forskellige underholding. Besøget sluttede med kaffe, rundstykker og hyggeligt samvær.

/EXP

Seniorstedet Videbæks tog på ekskursion til Fjordparkens Aktivitetscenter i Ringkøbing. Privatfoto
Seniorstedet Videbæks tog på ekskursion til Fjordparkens Aktivitetscenter i Ringkøbing. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce