Annonce
Videbæk

Seniorklub indleder sæsonen med en tur fra Skagen til Gedser

Grenen ved Skagen - så er det svært at komme længere nordpå i Danmark. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Annonce

Spjald: Seniorklubben har indledt efterårssæsonen med besøg af Ejvind Nielsen, Aarhus. Emnet var "Fra Skagen til Gedser og Fyn er fin".

Forældrene var bønder på Fyn, og her voksede han op blandt otte søskende. Landbruget havde ikke hans interesse, så efter endt tjeneste ved Livgarden kom han på højskole. Her blev han opfordret til at læse til lærer.

Efter Ejvind Nielsens udsagn er vi ikke som de andre, ligesom vi synger i en kendt sang, men spørgsmålet er, hvem er vi så?

Vi er altid fortravlede, jager tilbud i indkøbscentre for at spare et par kroner på eksempelvis 10 kg. vaskepulver, eller købe et par strømper til halv pris.

Og vi kigger på skærme hele tiden, selv på en gåtur. Her ser vi ikke den smukke natur omkring os, kun hunden, vi har med i snor, får glæde af alt det kønne.

Vi inviterer hinanden på mad og hygge, men snakker om ligegyldige ting, som egne og andres skavanker og dårligdomme, så han ind imellemfår lyst at spørge: Kender du ingen der er raske?

Nej vi mangler humor i tilværelsen, og det kom han så med mange eksempler på.

Han opfordrede til at vi siger godmorgen til os selv hver morgen, og være glade for at få endnu en dag at leve livet i,og se at få puttet noget humor ind i den.

Et tankevækkende foredrag med humoristiske momenter, som fik latteren til at rulle gang på gang blandt de fremmødte, fortæller folkene fra seniorklubben.

Klubben oplyser videre, at bankospil 14. oktober er desværre aflyst på grund af corona-restriktionerne. Derimod er det planen, at der 28. oktober holdes efterårsfest i Fritidscentret. Tilmelding efter først til mølle inden 14. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce