Annonce
Videbæk

Seniorer strømmer til aktiv onsdag i Videbæk

Aktiv Onsdag har her besøg af 4.B fra Videbæk Skole til volleyball. PR-foto

Videbæk: Flere og flere deltager onsdag formiddag i senioraktiviteterne i Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Sådan lyder det glade budskab i en pressemeddelelse, der uddyber med oplysningen om, at der i efteråret har været så mange deltagere, at arrangementet er flyttet fra den mindre hal 2 til den store hal 1.

Der møder cirka 70 op pr. gang ud af de 113, der er registreret. Det højeste antal har indtil nu været 88. I år er der kommet 20 nye deltagere til.

Aktiviteterne består blandt andet af hockey, ringo, curling, petanque, bowls, dart, volleyball med mere. Som noget nyt er det i hal 1 blevet plads til pickleball.

I efteråret har der blandt andet været en onsdag med mulighed at prøve Tennis Klubbens nye Padle Bane.

Endvidere fremhæves det, at seniorerne to onsdage har haft besøg af en 4. klasse fra Videbæk Skole, og at det er et godt miks, der giver smil og glæde.

Der er juleafslutning med bowling og julefrokost 18. december.

Starten efter jul og nytår er onsdag 8. januar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce