Annonce
Ringkøbing

Seniorbofællesskab søger mænd

Seniorbofællesskabet i Ringkøbing K vil gerne have en jævn beboersammensætning og søger derfor flere mænd. Visualisering: AART architects
Flere kvinder end mænd har søgt om at komme til at bo i seniorbofællesskabet i Ringkøbing K
Annonce

Ringkøbing: Mange har allerede søgt om at komme til at bo i det nye seniorbofællesskab i Ringkøbing K, men der er flere kvinder end mænd, der har søgt.

Derfor søger Realdania By& Byg en mand eller to mere, som kunne tænke sig at blive en del af det første hold beboere og dermed får mulighed for at sætte deres præg på fællesskabet.

Det fremgår af en mail til alle på fællesskabets boligliste.

Mange har allerede ansøgt om at blive blandt de første beboere i det nye seniorbofællesskab i Naturbydelen. Ansøgerne tæller både mænd, kvinder og par, som kommer fra forskellige dele af landet og har en jævn fordeling på alder (50+).

Formålet med at få en mand eller to mere med nu er at sikre den bedst mulige beboersammensætning fra starten. Realdania By & Byg forventer, at det første hold beboere vil være på plads i løbet af de kommende par måneder.

Hvis man gerne vil være med til at sætte sit præg på seniorbofællesskabet fra starten, skal man søge senest 31. marts 2020. Alle ansøgere bliver inviteret til en samtale, hvor man kan uddybe sin ansøgning og afstemme forventninger.

Seniorbofællesskabet står klar til indflytning omkring 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce