Annonce
Ringkøbing IF

Selvforskyldt nederlag - RIF må kigge indad

Jeppe Solgaard spillede glimrende, inden han kort før pausen måtte udgå med en ankelskade. Foto: John Thomsen
Ringkøbing IFs træner Nicolai Wael havde bange anelser, og han fik ret. RIF styrede kampen mod Vejgaard, men en omstilling og grove fejl kostede de scoringer, der endte med at tage livet af RIF.
Annonce

Ringkøbing: - Vi må kigge indad.

Ringkøbing IFs træner Nicolai Wael var godt klar over, at nederlaget mod Vejgaard var selvforskyldt.

- Ja men vi har jo kun os selv at bebrejde, at vi ikke scorer i kampens start. Vi havde åbne chancer på afslutninger skabt af gennembrud eller gode opløb. Masser af chancer men afslutninger uden kvalitet - for det meste i hvert fald. De havde jo en god målmand, fortalte Nicolai Wael.

Han stod med en rigtig træls fornemmelse, selv da det gik godt.

- Du ved det der med, at nu kører det egentlig meget godt, og så scorer modstanderne på en omstilling, sagde træneren.

Og ganske rigtigt. Kort før pausen 1-0 Jeppe Solgaard var blevet ankelskadet kort forinden, men han var blevet på banen. Han var ikke klar, så Jeppe Solgaard blev overløbet på kanten.

- Men fred med det. Vi nåede hjem. Alligevel bliver to-tre mand snydt på baglinjen stort set. Det må jo slet ikke ske. Angriberen må da aldrig kunne drible op i banen. Forfærdeligt, lød det fra Nicolai Wael.

Han fik meget mere at ærgre sig over ved målet til 2-0.

- Vanvittigt. Selvfølgelig vil vi gerne spille bolden op. Men ikke når vi bliver presset helt oppe ved eget felt. Det har vi altså ikke trænet i. Der skal spilles sikkert. Især når vi er bagud 1-0. Så må vi ikke spille med risiko for at komme yderligere bagud. Begge mål understreger, vi er for dårlige til at forsvare os, når vi ikke står tilbage i det etablerede forsvarsspil. Igen - vi står med en kamp, vi føler, vi kontrollerer, og så bliver vi straffet på omstilling og på en grov fejl. Derfor må vi kigge indad, sagde Nicolai Wael.

Stemningen i truppen var da også noget langt nede efter kampen. Spillerne var udmærket klar over, at de havde skuffet fælt, og at de selv stod med ansvaret for endnu et nederlag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce