Annonce
Ringkøbing-Skjern

Selvfølgelig arbejder Esben for paven

Pave Frans nedsatte sidst i marts en særlig covid-19-kommission. Efterfølgende blev der udpeget rådgivere udefra til at deltage i arbejdet, blandt dem Lunde Larsen og hans tænketank. Foto: VATICAN MEDIA/Ritzau Scanpix)
- Han har altid været utrolig ambitiøs og har nået de mål, han har sat sig, siger Tage Møller, der har kendt Esben Lunde Larsen, siden han var stor skoledreng.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det kommer ikke bag på Tage Møller, der er lokalformand i Venstre, at områdets tidligere folketingskandidat og minister under coronakrisen har arbejdet som rådgiver for paven og Vatikanet.


Han har altid været utrolig ambitiøs, og har nået de mål, han har sat sig. Det er da en kæmpe cadeau til ham, at han har fået sådan en opgave. Det kan man da kun være stolt af

Tage Møller, Venstreformand


Tage Møller har kendt Esben Lunde Larsen, siden han var stor skoledreng og fulgt hans politiske karriere tæt.

Da han forleden kunne læse i Dagbladet, at Esben Lunde Larsen havde landet et bi-job som rådgiver for paven og Vatikanet gennem sit nuværende arbejde i en grøn tænketank i Washington, tænkte han: Selvfølgelig.

- Han har altid været utrolig ambitiøs og har nået de mål, han har sat sig. Det er da en kæmpe cadeau til ham, at han har fået sådan en opgave. Det kan man da kun være stolt af. Jeg synes, det er flot, lyder det fra Tage Møller.

Esben Lunde Larsen har selv tidligere fortalt, hvordan han faktisk har en nedskrevet drejebog for sin karriere. Det præcise indhold er en hemmelighed, men drejebogen har helt sikkert indholdt en plan om at blive minister og et internationalt job.

Hvad næste karrierespring bliver for Esben Lunde Larsen, vil han heller ikke afsløre. Heller ikke, om han har planer om at vende tilbage til politik på et tidspunkt.

- Lige nu kan jeg savne mit bagland, og ind i mellem også at bruge det politiske håndværk. Men ellers har jeg det fantastisk godt med mit nuværende job, lyder det fra Esben Lunde Larsen i Washington.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce