Annonce
112

Seks personer truede og røvede par - én er anholdt

Genrefoto: Michael Bager

Ulfborg: Fredag aften lykkedes det politiet at finde frem til en gerningsmand, som dagen forinden havde røvet et par i Ulfborg.

Parret bor på Harbogade, og her blev det torsdag opsøgt af seks personer.

- De truede blandt andet med vold, forklarer vagtchef med Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Gruppen stjal også et hævekort, som et mindre beløb blev hævet fra.

- Dermed er der tale om røveri-lignende forhold, tilføjer Anders Olesen.

Det har været overvejet, om manden - en 29-årig mand fra Holstebro-området - skulle fremstilles i grundlovsforhør. Det blev dog ikke tilfældet.

- Det er en sammenblanding af mange aspekter, der afgør det, såsom om der er en forventet straf på over et år, eller hvilken fortid gerningsmanden har, siger vagtchefen.

Ingen af de øvrige personer var lørdag eftermiddag anholdt.

- Det er den 29-årige, vi har fået fat i. Om der søges efter andre, er op til lokal efterforskning at bestemme. Jeg kan ikke udtale mig om de forskellige personers forhold til hinanden, udover at de er fra misbrugsmiljøet, og man kender som regel hinanden i det miljø. Om der har været tale om udelukkende røveri, gældsinddrivning eller noget helt tredje, det kan man kun gisne om, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce