Annonce
Hvide Sande

Seks DM-titler i spil: Landets bedste padlere skal prøve kræfter med fjorden

Der forventes et sted mellem 100 og 150 deltagere ved et stort stand up paddle-stævne på Ringkøbing Fjord i weekenden 5. og 6. september. Foto: Jakob Gjerluff
Dansk Surf & Rafting Forbund afholder i den første weekend i september DM i stand up paddling på og omkring Ringkøbing Fjord.
Annonce

Hvide Sande/Ringkøbing: Der er garanti for store og stærke armbevægelser, når Dansk Surf & Rafting Forbund i den første weekend i september afholder DM i stand up paddling på og omkring Ringkøbing Fjord.

Det sker i forbindelse med Nordens største vandsportsfestival, Waterz, med base i Hvide Sande.


Vi regner med et sted mellem 100 og 150 deltagere, og det giver selvfølgelig udfordringer for afviklingen i forhold til forsamlingsforbud og forskellige corona-restriktioner.

Niels Lønborg


Der skal uddeles DM-medaljer i hele seks kategorier, når der skal dystes i discipliner som sprint, langdistance og såkaldt technical race: U/15, U/18 , Open Men, Open Women, Masters og Grandmaster.

- Vi regner med et sted mellem 100 og 150 deltagere, og det giver selvfølgelig udfordringer for afviklingen i forhold til forsamlingsforbud og forskellige corona-restriktioner. Men vi har en god plan for afvikling på en sikker og forsvarlig måde, hvor vi ikke samler folk mere end, hvad der er højst nødvendigt og spreder deltagerne ud over et større område, siger landstræner Niels Lønborg, Dansk Surf & Rafting Forbund.

Annonce

Skræmmende styrke

Landstræneren mener, at det hos herrerne bliver meget interessant at følge 27-årige Christopher Skovgaard Jeppesen, der har vist skræmmende styrke, når vandet er fladt:

- Det er også spændende at holde øje med den kun 15-årige Klitmøller-surfer Noa Stender, der virkelig kan gøre en forskel, når vandet er uroligt og der er bølger, tilføjer Niels Lønborg.

Han kender ikke det aktuelle felt af surfere til stævnet på Ringkøbing Fjord før dagene lige op til eventet. Surferne tilmelder sig traditionelt i absolut sidste øjeblik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce