Annonce
Håndbold

Sejrsstimen brudt for Rækker Mølle – tabte topkamp: Nu skal vi steppe op

Mathias Skræddergaard blev topscorer for Rækker Mølle, men hans syv kasser rakte ikke til point for de hidtil ubesejrede vestjyder. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle formøblede en tidlig føring, da Grindsted strøg til tops i 2. division.

RÆKKER MØLLE: To tophold med seks sejre ud af seks mulige hidtil i sæsonen bragede torsdag aften sammen i 2. division. Efter kampen var der kun et ubesejret hold tilbage, og desværre for Rækker Mølles håndboldherrer stod Grindsted GIF Håndbold som sejrherrer: 27-21 vandt gæsterne.

- Vi lavede for mange fejl, de lavede ikke ret mange, og så straffede de vores. Når man laver tekniske fejl og ikke holder aftalerne i forsvaret, bliver man straffet, siger Rækker Mølle-træner Rasmus Hansen.

Træneren ærgrer sig over, at Rækker Mølle smed en føring 7-4 væk. Gæsterne rykkede foran med 9-8, fordi Rækker Mølle ikke længere havde held med at løbe kontra og at køre krydsspil i højt tempo. Da hjemmeholdet så forsøgte at spille sig frem til brud på ydersiden, virkede det heller ikke for alvor.

Annonce

Jeg er ikke i tvivl om, hvad vores niveau er. Vi ramte det bare ikke. Det har bare ikke være en fordel for os at have to lette kampe inden. Vi skulle til at præstere mod Grindsted, og det var vi bare ikke gode nok til.

Rasmus Hansen, træner, Rækker Mølle Håndbold

For nem optakt kostede

Ved pausen førte gæsterne med fire mål. Den margin blev udbygget til seks ved slutfløjt. Nederlaget falder efter to kampe, hvor Rækker Mølle har smadret modstanderen med henholdsvis 14 og 16 mål. Da de så skulle møde et tophold i topgear, manglede Rækker Mølle det sidste.

- Jeg er ikke i tvivl om, hvad vores niveau er. Vi ramte det bare ikke. Det har bare ikke været en fordel for os at have to lette kampe inden. Vi skulle til at præstere mod Grindsted, og det var vi bare ikke gode nok til, siger Rasmus Hansen.

Sværere program venter

Rasmus Hansen hæfter sig ved, at Rækker Mølle har vundet de seks første kampe i sæsonen, men at man ikke har mødt nogle af de andre hold i toppen. Derfor glæder han sig til resten af kalenderåret.

- Det er først nu, vi skal til at vise noget. Det er nu, vi skal steppe op. Det er nu, vi skal vise, at vi kan spille op med dem i den gode ende af rækken, siger Rasmus Hansen.

Hvis man kigger i kampprogrammet, kan man da også se, at Faaborg ØH, der ligesom Rækker Mølle kun har tabt én kamp, venter i slutningen af november.

2. division herrer Rækker Mølle Håndbold- Grindsted GIF Håndbold 21-27 (11-15)

Målscorere Rækker Mølle: Mathias Skræddergaard 7 (2), Simon Madsen 5 (1), Christian Jespersen 3, Mathias Hedegaard 3, Hans Chr. Fangel 1, Tobias Simonsen 1 og Nichlas Hammer 1.

Straffekast: Rækker Mølle 3 (3 mål), Grindsted 2 (2 mål).

Udvisninger: Rækker Mølle tre, Grindsted fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce