Annonce
Håndbold

Sejr på 25-13 var ikke nok til at stille Rækker Mølles træner tilfreds

Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen kritiserede sine spillere for at gøre tingene halvt i meget af anden halvleg i kampen mod bundholdet TPI Odense. Arkivfoto: Mads Dalegaard
En sejr på 25-13 lyder ok, men det var ikke alt, Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen var tilfreds med efter lørdagens sejr over bundholdet TPI Odense.

Rækker Mølle: Et eller andet sted må man tage hatten af for TPI Odenses damer.

Bundhold uden point i 2. division og så bruge det meste af en lørdag på en tur til Vestjylland og en gang sikre tæv.

Men TPI Odense kom til Rækker Mølle med masser af gejst og humør og endda med så mange trænere og holdledere og udskiftningsspillere, at de kunne fylde otte stole på udskiftningsbænken.

Det hjalp så ikke det store. Rækker Mølle har et langt bedre hold end TPI Odense, og det endte da også med en sikker og fortjent hjemmesejr på 25-13.

Den sejr kunne og skulle have været større, og sådan så det da også ud til at blive fra start. Der var ikke spillet lang tid, inden Rækker Mølle førte 4-0 og 8-2. Ved pausen var stillingen 15-7.

TPI Odense satsede meget til indspil til stregen, indløb fra fløjene og så ellers lidt tilfældigheder. Alt det havde Rækker Mølle læst ganske godt, så TPI Odense havde meget svært ved at skabe chancer.

Det var det modsatte i den anden ende, når Rækker Mølle da ikke havde scoret på kontraløb. I det etablerede angrebsspil kunne Rækker Mølle stort set i hvert eneste angreb spille sig til åbne chancer.

I anden halvleg dalede kvaliteten betragteligt, og det var træner Michael Iversen da heller ikke tilfreds med efter kampen.

- Det første kvarter af anden halvleg var direkte ringe. Sådan et hold her skal vi kunne lave 30 mål mod. Jeg savnede, at man gjorde tingene fuldt ud i stedet for halvt. At man tog duellerne, at man gik mere helhjertet mod mål og så videre. Og tag så frikastet til Odense efter tid, hvor de scorede direkte, fordi vi ikke gør tingene færdige. Vi strækker os ikke op efter bolden. Den slags er ikke godt nok, sagde Michael Iversen.

Rækker Mølle tog sig mere sammen det sidste kvarters tid. Føringen på otte mål blev øget så meget, at Rækker Mølle endte med at vinde 25-13.

- Måske skulle jeg have rusket op i tingene ved at gøre noget meget alternativt efter pausen, men omvendt var der også ting, jeg gerne ville prøve med henblik på senere hen. Nu blev det sådan en omgang, vi ikke rigtigt kunne bruge til noget ud over, vi igen fik to point, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-TPI Odense 25-13

Målscorere Rækker Mølle: Mia Hansen 5, Ninna Hedegaard 4, Else Jensen 4, Maja Bech 4 (1), Louise Møller 3 (1), Louise Tobiasen 2, Natasja Maribo Hansen 2 og Sofie Gryning 1. Straffekast. Rækker Mølle 3 (2 mål), Odense 2 (0 mål). Udvisninger: Rækker Mølle en, Odense fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce