Skjern

Seebach-stjerne får rolle i Skjern-drengs musical

Rasmus Rothaus Faartoft, Selene Munoz og Nikolaj Dencker Schmidt kommer til Skjern den 10. november. PR-Foto: Martin Bentholm

SKJERN: Man kan være heldig, og i disse dage kan daglig leder af Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Kenneth Mølholm, snart ikke få armene ned.

Lørdag den 10. november spilles musicalen B(Romance) på Kramp Scenen. Den er skrevet af Mikkel Petterson, der stammer fra Skjern, og da Kenneth Mølholm fik navnet på en af hovedrollerne, blev han særdeles glad. Det er nemlig Rasmus Rothaus Faartoft, der spillede titelrollen i den anmelderroste Seebach The Musical. Desuden medvirker Selene Munoz, der tidligere har været med i Vild med Dans, og Nikolaj Dencker Schmidt, der snart er aktuel i en ny TV2-serie.

- Det er meget stærke navne, og nu bliver der virkelig vokal i det, siger Kenneth Mølholm.

Musicalen blev nyopført på Sceneriet sidste efterår. CPH CULTURE skrev, at "(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik". Her var det Johannes Nymark og Morten Hemmingsen, der spillede overfor Selene Munoz. (B)Romance er noget så sjældent som en 100 procent dansk musicalproduktion. Dens handling er et klassiskj trrekantsdrama, hvor to gode venner forelsker sig i samme kvinde. Spørgsmålet er om venskabet kan overleve og hvad der skal til for, at de to mænd kan finde sammen igen?

Musicalen har repremiere den 24. oktober og spilles 15 gange på turneen. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter er det sidste stop på turneen, og her er der 300 billetter.

0/0
Annonce
Skjern For abonnenter

Præsten Emmanuel flygtede fra buddhistiske Myanmar til Skjern: Nu skaber han et børnehjem i hjemlandet

Annonce
Annonce
112

To unge blev dømt for våbentyverier

Skjern

Heksen er på vej til sankthans på Skjern Å Camping

Skjern

Michelle Birkballe spiller i Fredskoven i Skjern

Skjern

35 personer gennemførte del af lederuddannelse på Innovest

Skjern For abonnenter

Prisbelønnede stjernearkitekter stod bag Skjern Rådhus

Skjern For abonnenter

Skjerns Mr. Frivillig: Andres glæde er belønning nok for mig

Skjern

Amagerskolen gør det igen: Eleverne har fået endnu et løft i karaktererne

Skjern

Til hverdag er han frisør i Skjern: I fritiden handler Kassem med eksklusive tæpper fra Iran

112

Femårig pige blev bidt af to løse hunde