Annonce
Skjern

Se videoen: Fakta-røver med vestjysk dialekt tog hætten af lige foran overvågningskamera

Fakta-røver blev kort efter røveriet optaget af et overvågningskamera nær Pakhuset i Skjern torsdag 21. januar 2021.
Kan du genkende den unge mand, der kommer gående forbi Pakhuset i Skjern?
Annonce

SKJERN: Politiet har de seneste tre uger ledt efter den unge mand, der truede en ekspedient i Fakta i Bredgade i Skjern med en urtekniv. Det skete torsdag 21. januar om aftenen.

- Vi kan ikke selv finde ud af, hvem han er, så vi håber, at andre kan genkende ham, fortæller efterforsker Thyge Jensen fra lokalpolitiet i Herning, der arbejder med sagen.

Røveren havde ikke gjort sit hjemmearbejde godt nok. For så ville han have vidst, at Fakta ikke har kontanter, som kassemedarbejderne kan komme til. I stedet bad han om cigaretter og fik udleveret en pakke blå LA, inden han tog flugten. Røveriet skete begyndte kl. 20.02 og varede kun et minuts tid.

- Han gik nordpå i retning mod banegården, hvor vi har videoovervågning nær Pakhuset. Han var så flink at tage sin hætte af lige før videokameraet, så man kan se hans ansigt, fortæller Thyge Jensen.

Annonce

Talte vestjysk

Det er uvist, hvor manden forsvandt hen efterfølgende. Men der er en mulighed for, at han kan have taget toget og derfor var på banegården omkring kl. 20.05.


Han var så flink at tage sin hætte af lige før videokameraet, så man kan se hans ansigt.

Thyge Jensen, efterforsker ved lokalpolitiet i Herning


Den unge mand er 19-22 år gammel og dansk af udseende med lys hud. Han talte ifølge Faktas medarbejder med en lokal dialekt. Manden er spinkel og bar sorte bukser, en sort jakke med en hætte, en mørk halsedisse og sorte sko med sorte såler. Han bar et markant armbånd eller et ur om højre håndled.

Urtekniven, som han truede ekspedienten med, har et sort skaft.

Skulle nogen genkende den unge mand, vil politiet gerne høre om det på tlf. 114. Det vil være en stor hjælp for politiet, hvis man samtidig oplyser sagsnummeret, som er 4100-76313 00002-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Storfisker vil frifindes for anklage om kvotefusk - seks vestjyske fiskere er også tiltalt

Annonce