Annonce
Ringkøbing

Se video af redning: 20-årig sejler reddet op af vandet efter flere timer i fjorden

Screenshot fra Forsvarets video
Forsvarets redningshelikopter kunne kort før midnat mandag aften redde den 20-årige tyske sejler op ad vandet i Ringkøbing Fjord. Avisen har fået Forsvarets video fra redningsaktionen, og den kan du se her.

Den 20-årige tyske sejler, der var væk i flere timer i forbindelse med en sejltur i Ringkøbing Fjord, blev reddet op ad vandet af en af forsvarets redningshelikoptere kort før midnat mandag aften.

Den unge tysker, der er en erfaren sejler, var om eftermiddagen ved 14-tiden sejlet ud på Ringkøbing Fjord i en laserjolle, men kom ikke hjem klokken 19 som lovet. Forældrene blev stadigt mere urolige, og ved 20.30-tiden blev der sat en eftersøgning i gang.

Efter flere timers eftersøgning med helikoptere og redningsbåde kunne politiet en halv time før midnat hjælpe den 20-årige tysker op ad vandet og give hans urolige forældre en lykkelig besked.

Han kan sende en stor tak til sin mobiltelefon. Uden lyset fra den er det ikke sikkert, Forsvarets helikopter havde fundet ham - hans kropstemperatur var nemlig så lav, at han ikke kunne ses på de termiske kameraer i helikopteren.

Se videoen af redningsaktionen fra Forsvaret her.

Den 20-årige tyske sejler, der var væk i Ringkøbing fjord flere timer mandag aften, blev reddet op ad vandet af en af forsvarets redningshelikoptere. Se videoen her. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

130-årigt mejeri lader livet for at gøre plads til byggegrunde: Landsby tørster efter tilflyttere

Annonce