Annonce
Ringkøbing-Skjern

Se kortet: Spjald topper listen over coronasmittede lige nu

Fordelingen af coronatilfælde fordelt på skoledistrikter fra 16.-22. marts 2021. 15 tilfælde i alt. Kort: Ringkøbing-Skjern Kommune
Den seneste uge er der fundet 15 tilfælde af corona. Ifølge kommunens opgørelse bor seks af de smittede i Spjald-skoledistrikt.

Ringkøbing-Skjern: Mens kommunen ruster sig til, at flere elever må vende tilbage til skolebænken efter påske, og at der kommer mere gang i fritidslivet og de liberale erhverv, så bliver der holdt et vågent øje med coronasmitten.

For anden uge i træk offentliggør Ringkøbing-Skjern Kommune et kort over smitten fordelt på skoledistrikter - alle aldersgrupper er med i opgørelsen. Denne gang i perioden fra 16.-22. marts.

Kort: Ringkøbing-Skjern Kommune

Kortet viser, at smitten især er centreret omkring skoledistriktet i Spjald, hvor seks af de i alt 15 smittede i perioden bor. Mens der er fundet tre tilfælde i Skjern-området.

Annonce

14 skoledistrikter har ikke oplevet et eneste smittetilfælde i perioden.

Coronasmitte aldersfordeling

Ringkøbing-Skjern opgør hver uge, hvor nye smittede bor og aldersfordelingen. Tallene er hentet fra perioden 16.-22. marts. I alt blev der konstateret 15 tilfælde i perioden ved PCR-test og lyntest.

0-10 år: 0

11-20 år: 5

21-30 år: 4

31-40 år: 1

41-50 år: 3

51-60 år: 1

61-70 år: 1

71-80 år: 0

81-90 år: 0

over 90 år: 0

Ifølge tallene udgør aldersgruppen fra 11-30 år den største andel af smittede lige nu med ni tilfælde. Der er til gengæld ikke fundet nye tilfælde over 71 år.

Ringkøbing-Skjern Kommune bruger kortet til at følge med i, om der områder, hvor der skal gøres en særlig indsats, hvis smitten pludselig skulle stikke af. Med denne uges politiske genåbningsaftale får kommunen bedre mulighed for selv at gribe ind, hvis det skulle ske.

Men foreløbig er Ringkøbing-Skjern begunstiget af forholdsvis få nye smittede, og derfor har det indtil videre ikke været nødvendigt med ekstra foranstaltninger.

Tallene dækker både over positive tests fundet ved PCR-test og lyntest.

style="border:0px #ffffff none;" scrolling="yes" frameborder="1" marginheight="0px" marginwidth="0px"
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce