Annonce
Ringkøbing

Se billederne: Scarlet Pleasure skød gang i havefest i Hvingel

Scarlet Pleasure spillede til en havefest i Hvingel, der var en af bare otte udvalgte havefester på landsplan, som lagde græs til årets udgave af Grøn Koncert.
Annonce

Hvingel: Grøn Koncert, som man kender det, er ligesom landets resterende festivaler og større arrangementer blevet aflyst på grund af coronakrisen, men lørdag så en alternativ udgave af den grønne koncert dagens lys.

"Grøn Grønnere" kalder Muskelsvindfonden og Tuborg, der står bag Grøn Koncert, det nye musikkoncept, som lørdag kunne opleves i otte private hjem, på facebook, i radioen og på TV.

Grønnere Grøn

'Grønnere Grøn' er et endagsevent præsenteret af Tuborg og Muskelsvindfonden i samarbejde med NOVA, TV 2 og LB forsikring som et alternativ til de traditionelle grønne koncerter, der i år har måttet aflyses.

Eventet finder sted lørdag den 25. juli 2020, hvor store musiknavne og spirende artister besøger private hjem i hele Danmark og giver livekoncerter.

NOVA sender liveradio fra de mange koncerter dagen igennem, og tv-vært Anders Breinholt står om aftenen i spidsen for en koncertudsendelse på TV 2.

Artisterne, der blandt andre skal spille til Grønnere Grøn, er Scarlet Pleasure, Mads Langer, Medina, TopGunn, Clara, Hjalmer, Phlake, Dizzy Mizz Lizzy, Nichlas Sahl, Jung og Alex Vargas.

Otte heldige danskere er blevet valgt til at være værter for årets artikler. En af disse var Trine Isager fra Hvingel og hendes kæreste Tobias Ashton fra Ulfborg, der lørdag eftermiddag kunne rokke til tonerne af Scarlet Pleasure i Trines baghave sammen med omkring 80 venner og familiemedlemmer.

Annonce

Klik på billedet herunder og se hele fotogalleriet fra havefesten

Grøn grønnere havefest Hvingel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ny præst er indsat i LM-Kirken

Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Annonce