Annonce
Sport

Se billederne fra guldfesten i Herning: Øllet flød, da pokalen røg i vejret

FC Midtjyllands anfører Erik Sviatchenko løfter pokalen som tegn på klubbens tredje danmarksmesterskab efter 3F Superliga mesterskabskampen FC Midtjylland mod Aab på MCH Arena i Herning, søndag den 26. juli 2020... (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Annonce

Herning: FC Midtjylland blev søndag aften danske mestre efter en sæson, der udover at være præget af en længere coronapause også var ret særlig for hedens drenge.

Den midtjyske klub med det store opland havde i flere runder været sikre på guldet. Det stod klart, efter FC København den 9. juli blev besejret med 3-1 på hjemmebane. Dermed kunne tabeltopperen slutte en suveræn sæson med god afstand til sølv- og bronzemedaljevinderne fra FC København og AGF.

Stadion blev tidligere på dagen pyntet med guldflag til samtlige 4792 fremmødte, og bag det ene mål blev klubbens tredje mesterskab markeret med en storslået tifo, der viste klubbens nu tre mesterskabstrofæer, som ulvene har hentet i henholdsvis 2015, 2018 og nu 2020.

Inden guldfesten ventede dog 90 minutter mod Aab, der i modsætning til hjemmeholdet stadig havde noget at spille for med blot to point op til Brøndby på fjerdepladsen.

Kampen endte 1-2 til gæsterne fra Aalborg, der da også kunne gå til pause foran med to mål, der blev sat ind af Tim van Weert og Patrick Olsen, mens midtjydernes Evander reducerede på straffespark efter pausen.

Aftenen bød udover guldmedaljer også på et farvel til publikum-yndlingen Tim Sparv, der efter seks år og 171 kampe stopper i klubben i forbindelse med hans kontraktudløb.

Annonce

Klik på billedet herunder og se hele fotogalleriet fra guldfesten

FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Kort og kontanter stjålet fra varebil

Ringkøbing-Skjern

DF melder sig ind på KD’s bane: - Dejligt at de kristne værdier kommer i fokus

Hvide Sande For abonnenter

Hun jagter værtshusgæster og sporty vestjyder: Sidsel finder statister til krimiserie på vestkysten

Annonce