Annonce
Ringkøbing

Se billederne: Fra familiehygge til rædsel - totalt udsolgt til efterårsuhygge på Naturkraft

Det blev blodigt på Naturkraft i efterårsferien! Foto: Johan Gadegaard
- Det er gået helt fantastisk, og vi havde nærmest udsolgt hurtigere, end vi kunne nå at lægge nye billetter ud, siger Malene Jøns, kommerciel chef hos Naturkraft.
Annonce

Ringkøbing: Lemlæstede lig. Fangebure. Dyrekranier. Mystisk hvide skikkelser i mørket.

Det er normalt ikke lige de ting, oplevelsescentret Naturkraft slår sig op på. Men tirsdag og onsdag aften i efterårsferien var familiehyggen skiftet ud med bloddryppende uhygge i anledning af den nært forestående halloween.

Naturkraft havde nemlig inviteret til dystre mysterier ved arrangementerne "Mord i mørket", hvor fremtidens klimaforandringer og mordgåder blev kombineret.

Her skulle gæsterne i aftenens mulm bevæge sig rundt i en dyster fremtidsverden, nærmere bestemt år 2666, der skulle udstille, hvordan verden kunne se ud, hvis der ikke blev gjort noget ved klimaforandringer.

Det nærmere plot skal ikke afsløres her, da arrangementet nok vil blive gentaget en anden gang. Det var nemlig en stor succes med masser af besøgende, fortæller Malene Jøns, der er kommerciel chef hos Naurkraft.

- Det er gået helt fantastisk, og vi havde nærmest udsolgt hurtigere, end vi kunne nå at lægge nye billetter ud, siger hun.

Annonce

Måtte lave ekstra begivenhed

Egentlig skulle arrangementet kun havde foregået én aften, men med den store interesse blev der udvidet til to uhyggelige aftener, som begge blev udsolgt. Dermed nåede flere hundrede personer forbi Naturkraft efter normal lukketid tirsdag og onsdag, hvor aldergrænsen var 13 år, med mindre man var i følgeskab med en voksen.


Det er gået helt fantastisk, og vi havde nærmest udsolgt hurtigere, end vi kunne nå at lægge nye billetter ud.

Malene Jøns, kommcerciel chef hos Naturkraft.


Det var første gang siden begyndelsen i juni, at Naturkraft havde et arrangement uden for normal åbningstid, men med den store succes er det bestemt ikke sidste gang, publikum inviteres til aftenarrangementer. Der er allerede ved at blive gjort klar til aktiviteter i julen og vinterferien i uge 7 næste år.

- Nu har vi fået blod på tanden, siger Malene Jøns i bedste halloween-ånd.

Naturkraft tog sig mere dystert ud end normalt, da årets halloweenarrangement løb af stablen. Foto: Johan Gadegaard
Der var mordmysterier på menuen for de besøgende. Foto: Johan Gadegaard
Rammen for "Mord i mørket" var en dyster fremtid, der led under konsekvenserne af klimaforandringer. Foto: Johan Gadegaard
Uhyggen var i top, og aldersgrænsen var derfor 13 år, med mindre man havde en voksen ved sin side. Foto: Johan Gadegaard
Uhyggen ved "Mord i mørket" på Naturkraft trak flere hundrede gæster til oplevelsescentret uden for normal åbningstid. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce