Annonce
Hvide Sande

Se billeder og video: Havnevagten advarer stormturister: - Hold jer fra molerne

Stormvejret har ramt vestkysten og Hvide Sande, og det har trukket mange nysgerrige på havnen, hvor vandet ifølge prognoserne vil stige til to meter over daglig vande.

Hvide Sande: Regn og rusk er ikke nok til at holde stormturisterne hjemme.

Ifølge havnevagten på Hvide Sande Havn er der her til eftermiddag mange nysgerrige på havnen, som er er ude for at se nærmere på storvejret. I den forbindelse opfordrer han folk til at holde sig langt fra molerne.

- Det er en rigtig dårlig idé, at gå ud på molerne, så lad være. Det er farligt, og kan gå galt ligesom oppe i Nørre Vorupør, lyder det fra havnevagten.

Tidligere på dagen blev en 41-årig kvinde og en otte-årig dreng overrasket af en bølge på en mole i netop Nørre Vorupør. Begge blev skyllet i det kolde vand. De blev efterfølgende reddet op af redningsfolk fra den lokale kystredningstjeneste.

Lige nu stormer det i Hvide Sande, og vandet er steget til 1,48 meter over daglig vande. Sidst på eftermiddagen ventes vandet ifølge DMI's prognose at nå to meter.

- Det betyder, at vandet vil nå op til kajkanten. Derfor holder vi godt øje med skibenes fortøjninger. Men ellers er alt roligt, siger havnevagten i Hvide Sande.

Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce