Annonce
Ringkøbing

Se billeder af de mulige tyvekoster: Politiet efterlyser ejere af smykker, ravkæder og møntsamling efter en ransagning i Tim

Politiassistent Tonny Holm håber på borgernes hjælp til at at få tingene tilbage til deres rette ejer. Foto: Christian Baadsgaard
Politiet fik en kosterliste på hele 75 genstande, da de ransagede en adresse i Tim. Det meste har fundet sin rette ejer, men nu er der en portion, som politiet søger borgernes hjælp til at få på plads.

TIM: I midten af marts ransagede politiet en 30-årig mands lejlighed i Tim og fandt adskillige tyvekoster fra et indbrud på Mølgaardsvej i Tim den 4. marts.

De er nu tilbage ved den rette ejer, men politiet står tilbage med en kasse med blandt andet smykker og mønter, som muligvis stammer fra andre indbrud.

I hvert fald har politiet en begrundet formodning, da en stor del af bopælen var indrettet med tyvekoster, blandt andet et Kay Bojesen-spurvepar.

- Efter at vi tog kosterne med os, var lejligheden ret spartansk indrettet, konstaterer politiassistent Tonny Holm, lokalpolitiet i Ringkøbing.

Eftersom manden bor alene, var der ingen til at bære de bemærkelsesværdigt mange kvindesmykker, som blev fundet.

Der er flere Pilgrim-halskæder, et par armbånd og nogle ravkæder i blandt, ligesom der også blev fundet et Skagen-armbåndsur til en kvinde.

Politiet fandt også en større møntsamling i forskellige valuta. En del af mønterne er noget gamle. De blev fundet fordelt i poser, og i en af poserne er mønterne betrukket med husholdningsfilm. Politiet ved, at mønterne på et tidspunkt har været indleveret til vurdering, men er kommet retur igen.

Derudover er der et par mobiltelefoner, og i den mere kuriøse afdeling et dynebetræk med et billede af en plade Yankee Bar-chokolade.

Annonce

Skal dokumentere indbrud

Alt i alt nåede listen med tyvekoster op på 75 genstande, og 80 procent af det stammede fra Mølgaardsvej-indbruddet.

Nu er der så en portion tilbage, men politiet ved ikke, hvor langt tilbage disse genstande kan dateres. Derfor beder politiet nu om borgernes hjælp til at få tingene tilbage til deres ejere.

Hvis man genkender en eller flere af genstandene, skal man henvende sig i politiets ekspedition i Ringkøbing.

Her skal de gamle indbrudssager findes frem for at tjekke, hvad der i sin tid er meldt stjålet, og matcher det så genkendelsen, kan man få tingene udleveret.

Den 30-årige mand er velkendt af politiet. Han nægter sig skyldig, er meget lidt meddelsom og ikke samarbejdsvillig.


Efter at vi tog kosterne med os, var lejligheden ret spartansk indrettet.

Tonny Holm, politiassistent


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce