Annonce
Skjern

Se årets udstilling: "Det smukke i alt"

Et eksempel på et af udstillingens fotografier. Pressebillede

SKJERN: FotoGruppen Midtwest præsenterer ved en fernisering fredag 24. juli kl. 14 i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter årets udstilling, der bærer titlen "Det smukke i alt".

- At kunne se det smukke i alt. At hilse mangfoldigheden velkommen, anerkende den og udnytte den, er en af de værdier vi fra starten har prioriteret allerhøjst i Klub Key Point. Det er en klar målsætning, at vi i vores klub kan rumme alle, og at vores medlemmer deler denne værdi. At vi anerkender og arbejder med, at vi alle kan hjælpe hinanden til at blive bedre. At vi er et team, som spiller hinanden de gode bolde, så vi alle sammen kan udvikle os og blive bedre til dét, som vi hver især vil være bedre til. Vi er konstruktive og åbensindede - altid, skriver fotogruppen i en pressemeddelelse.

Klub Key Point Online blev startet, og her i det Midt- og Vestjyske kom flere med fra bl.a. FotoGruppen Midtwest i Skjern og Fotoamatørerne i Herning.

Annonce

“Det smukke i alt” viser klubbens mangfoldighed og rummelighed. Udstillingen viser, hvor forskelligt den enkelte ser, og hvor forskellige mennesker er, selvom de deler den samme passion.

Udstillingen består af 35 fotos som er meget forskellige, og kan ses i foyen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter til 15. september.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce