Annonce
Ringkøbing

Scor en kæreste til julefrokosten

Julefrokosten på jobbet eller med vennerne, er oplagte muligheder for at gå på kærestejagt. Foto: Iris/Scanpix

Kærlighed. Julefrokoster er oplagte lejligheder til at møde en kæreste.

Annonce

Tiden op til jul byder for mange på årets største fester med familie, venner og kolleger, og er du single, er julefrokosterne samtidig også fantastiske muligheder for at møde en kæreste.

»Folk er glade, man klæder sig pænt på, og der er snaps. Samtidig er der mange folk, som normalt ikke går så meget i byen, som kommer ud af deres skjul, når det er julefrokost-sæson,« fortæller sexolog Nadja Kuszon, der under sin uddannelse har skrevet hovedopgave om »Singlekvinder og dating«.

Hun har selv mødt sin kæreste til en julefrokost, og hun har i samarbejde med singleguiden singlespot.dk lavet en lille guide med gode råd til, hvordan du kan gøre hende kunsten efter.

Annonce

Hvis du er kvinde

Ifølge Nadja Kuszon skal mænd og kvinder gribe situationen an på forskellige måder, fordi manden for det meste er den, der jager, og kvinden er den jagede.

»Hvis du som kvinde er på udkig efter en fast kæreste, er det en god idé at tage et kig i spejlet, inden du tager af sted til julefrokosten og spørge dig selv: »Hvad udstråler jeg med min påklædning?«, for det er ikke en god ide at udstråle for meget sex, hvis det er noget fast, du leder efter,« forklarer sexologen.

Mænd er ifølge hende nemlig tilbøjelige til fravælge en kvinde i alt for sexet tøj som kærestepotentiale. Derfor er det gode, gamle råd om at lade være med at gå i seng med en mand, første gang du møder ham, også stadigt gældende, for ifølge Nadja Kuszon vil den seksuelle spænding, som er en af forudsætningerne for forelskelse, gå tabt med det samme.

Annonce

Hvis du er mand

Som mand er det tit dig, der må tage initiativet, hvis der er en sød kvinde i farvandet til julefrokosten, men uden at være for åbenlys.

Tænk også over din påklædning:

Hvilken type kvinde tiltrækker du med eksempelvis jakkesæt, jeans og t-shirt eller en sjov hat?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ugens coronatal: 932 Ringkøbing-Skjernborgere har haft corona det seneste år

Annonce