Ringkøbing

Schæfere: Både kåring og skue blev afviklet i flot stil trods stormvejr

Der kom ifølge skuelederen mange tilkendegivelser med ønsket om en gentagelse til næste år. Foto: Erik Kehlet
Både kåring og skue blev afviklet i flot stil og virkelig god sportsånd. Sådan fortælles det fra Schæferhundeklubbens Kreds 32.

Ringkøbing: Det blev en stormende start på pinsens aktiviteter i Schæferhundeklubben. Parasoller og markedstelt blev blæst i stykker.

- Der blev fundet på alternativer til det ødelagte materiel, og både lørdag og søndag blev afviklet på en flot måde, fortæller skueleder Frank Jørgensen i en pressemeddelelse.

- Dommeren var en meget dygtig og erfaren dommer. Det var Michael Lumby med Kennel Alderslyst mellem Ringkøbing og Søndervig, fortsætter skuelederen.

Specielt søndag havde Michael Lumby virkelig travlt, for der var tilmeldt 83 hunde, som alle skulle bedømmes.

En del gæster overnattede på klubbens arealer. Andre tog mod tilbud om en overnatning på Bechs Hotel i Tarm, og andre igen kom på dagen.

- Både kåring og skue blev afviklet i flot stil og virkelig god sportsånd. Det er jo noget man, som arrangør virkelig sætter pris på. Der blev da også givet mange tilkendegivelser med ønsket om en gentagelse til næste år, måske med et lidt udvidet arrangement.

Det er en opfordring, som bestyrelsen nu skal overveje.

- Vi skal heller ikke undlade, at give vore mange sponsorer en del af æren. Der var sat mange og flotte præmier i spil. Ikke mindst den lokale opbakning glæder vi os over, fortæller Frank Jørgensen.

Udstillerne var ifølge skuelederen også tilfredse.

/ exp

Specielt søndag havde dommeren travlt, for der var tilmeldt 83 hunde, som skulle bedømmes. Foto: Erik Kehlet
0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sanne var lovet revalidering: Hvorfor løber kommunen fra sit løfte?

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt