Annonce
Ringkøbing

Satsede på seks uafgjorte kampe: Oddset-spiller scorer gevinst på 1,4 millioner kroner

En oddset-spiller i Ringkøbing har god grund til at juble, for han har netop vundet en præmie på godt 1,4 millioner kroner ved at spille på europæiske fodboldkampe. Foto: Annegret Hilse / Scanpix
Hos Shell i Ringkøbing har en stamkunde scoret en af de helt store præmier ved at spille på fodboldkampe.
Annonce

Ringkøbing: En mand fra Ringkøbing er ret skrap til at ramme rigtigt på udfaldet af fodboldkampe, og det hænder derfor, at der er gode gevinster på hans oddset-kuponer.

Senest har han scoret en gevinst på hele 1.420.362 for en indsats på 500 kroner.

For 14 dage siden afleverede manden sin kupon hos Shell i Ringkøbing, hvor der blev spillet på seks europæiske fodboldkampe.

Manden, der ønsker at være anonym, satsede seks krydser 'lige på' med en indsats på 500 kroner. Dette system betinger, at alle kampe skal ende uafgjort, hvilket altså skete.

Det samlede odds blev på 2840,72, som ganges med indsatsen på de 500 kroner.

- Jeg er selvfølgelig pavestolt på kundens vegne, og det var mig, der kørte kuponen igennem, da han spillede de seks krydser, siger indehaveren af Shell i Ringkøbing, Michael Redder, og tilføjer:

- Blandt de seks krydser var også en kvindefodboldkamp, så det er på mange måder en utrolig flot bedrift at ramme så mange forskellige kampe med de rigtige tegn.


Blandt de seks krydser var også en kvindefodboldkamp, så det er på mange måder en utrolig flot bedrift at ramme så mange forskellige kampe med de rigtige tegn.

Michael Redder


Bag disken hos Shell hænger der nu en kæmpecheck med det synlige bevis på kundens dygtighed og held.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce