Annonce
Skjern

Sandwichkæde vil åbne endnu en lokal restaurant: Du kan blive den nye frontfigur

Kylling & Co. sælger alt fra grillkyllinger til sandwiches - også som takeaway. De har restauranter flere steder i Jylland, og nu er der planer om at åbne i Skjern. Arkivfoto: Morten Dueholm
Restaurantkoncept med fokus på salat, sandwich og kylling søger efter en, der vil starte en ny restaurant her i området.
Annonce

SKJERN: Kæden findes allerede i Ringkøbing, og nu ser turen så ud til at være kommet til Skjern. Restaurantkæden Kylling & Co. har nemlig allerede udset sig et egnet lokale i byen. Nu søger kæden efter en, der vil drive en restaurant i Skjern.

- Jeg tror, at chancen for en ny restaurant i Skjern er pænt stor. Vi har haft Skjern i sigte igennem flere år. Så vi har en rigtig god fornemmelse, men det kræver selvfølgelig, at vi finder den rigtige, siger medejer og medstifter af Kylling & Co. Claus Jensen.

Kylling & Co specialiserer sig i sandwicher, salatbuffet, kylling og takeaway. Kæden har eksempelvis haft en lokal restaurant i Ringkøbing i mere end syv år. Nu kan Skjern kan blive by nummer 14.

Hvis det sker, bliver Skjern den mindste by, kæden har slået sig ned i indtil nu. Det afskrækker dog ikke Kylling & Co. fra at lede efter en franchisetager; altså en restaurantleder, som driver og ejer restauranten, men som betaler kæden for at bruge for eksempel deres navn, viden og madkoncept.

”Vi tror, at det passer godt ind”

Claus Jensen fremhæver, at Skjern passer godt til konceptet med det, han kalder ”forholdsvis sund mad”.


Vi lægger ikke som sådan vægt på, at vores franchisetager skal have en bestemt alder, uddannelse eller køn.

Claus Jensen, medejer, Kylling & Co.


Det er en by med ungdomsuddannelser, et aktivt erhvervsliv og også et fremtrædende sportsliv.

- Vi tror, at det passer godt ind, og at vi kan være til fælles glæde og gavn, siger Claus Jensen.

Salatbarer er en del af konceptet hos Kylling og Co. Arkivfoto: Annelene Petersen

Men først skal der altså findes en ny frontfigur til Skjern-restauranten, inden arbejdet med at finde andre medarbejdere og at ombygge lokaler kan gå i gang.

- Vi lægger ikke som sådan vægt på, at vores franchisetager skal have en bestemt alder, uddannelse eller køn. Vi går efter en person, som vi efter flere samtaler frem og tilbage synes passer godt til os, siger Claus Jensen.

Medejeren bekræfter, at kæden har fundet et egnet lokale i Skjern, der skal bygges om. Men man skriver ikke under på en lejekontrakt, før man har fundet den nye franchisetager. Hvis alt går som ventet, kan man åbne i slutningen af i år.

Kylling og Co.

Restaurantkæde med fokus på salater, buffet, kylling, sandwicher og takeaway.

Stiftet i 2009.

14 restauranter fordel på 13 jyske byer, hvoraf den ene er Ringkøbing.

Har i år en restaurant på vej i Skjern og i en anden unavngiven dansk by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce