Hvide Sande

Sandormen: Ferieboliger i Søndervig går som varmt brød

Der er stor interesse for at sikre sig en lejlighed i Sandormen - det kommende ferieboligkompleks i Søndervig.

Nyt ferieboligprojekt i Søndervig er ikke engang færdigprojekteret endnu, men næsten halvdelen af boligerne er allerede reserveret.

SØNDERVIG: Lodbergsvej 38 er ikke revet ned endnu, og komplekset der skal erstatte den legendariske diskoteksbygning er først nu ved at blive færdigprojekteret.

Alligevel er der på forhånd stor interesse for ferieboligprojektet "Sandormen" i Søndervig; komplekset, der har fået det specielle navn på grund af sin form, omfatter 22 boliger.

- Allerede på nuværende tidspunkt er ni boliger reserveret. Det er usædvanligt, for vi er så tidligt i processen, at vi ikke engang kan angive en nøjagtig pris på, hvad lejlighederne vil koste - kun et overslag, siger ejendomsmægler Alfred Berg fra Estate Boligcenter Vestjylland, der sælger enhederne.

Lodbergsvej 38 rummer i dag Poppen Dancebar og Ringkøbinggardens genbrugsbutik. Begge lejere er sagt op, og i starten af 2019 bliver de gamle bygninger revet ned for at give plads til Sandormen.

Byggeriet, der er sat i værk af DML Ejendomme, der ejer Lodbergsvej 38, vil formentlig kunne stå færdigt i foråret 2020.

Bynært projekt

Der er flere gode grunde til, at der er så stor interesse for at købe lejligheder i Sandormen, mener Alfred Berg.

- Det er et bynært byggeri, der samtidig ligger tæt på stranden. Lejlighederne er stort set vedligeholdelsesfri, og det passer køberne, der ofte selv har haft eller har sommerhus, som de ønsker at afhænde for i stedet at flytte ind i noget, der er nemmere at have med at gøre, siger han.

Han peger også på, at beliggenheden midt i Søndervig og med udsigt til både sø og med golfbanen lige bagved er helt unik. Det trækker heller ikke fra, at Nordeuropas største vandland formentlig kommer til at ligge lige på den anden side af vejen.

Boligerne - der bliver er på 75 kvadratmeter med altan og terrasse til to sider - vil givetvis blive brugt til udlejning, og i så fald regner han med, at køberne kan få en indtægt på 80.000-100.000 kroner om året.

Tegnestuen Fungerium ved Jacob Frimor er i fuld gang med at projektere færdig og få ansøgningen om byggetilladelse gjort klar.

0/0
Hvide Sande

Hvide Sande Havn leverer nyt millionoverskud

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

Kultur

Vores Smag: Bondegårdsæg med smag af vestkysten

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

112

Vidner søges: Tre nødblus sendte helikopter i luften

Hvide Sande

Æggesafari, ravsafari og havnerundfart

112

Tørt græs og lyng brød i brand nær hus