Annonce
Danmark

Salg af sexgynger fordoblet: Corona har ændret vores sexvaner

Tommy Jensen, direktør for og medejer af sexshop.dk, melder om stor fremgang under coronakrisen. PR-foto
Meget i hverdagen er ændret under coronakrisen, det gælder også vores sexvaner. Hos sexshop.dk er omsætningen steget markant og forbrugsmønstret ændret mærkbart.

Coronakrisen gik ganske hurtigt fra 0 til sex. Det er oplevelsen hos sexshop.dk med base i Padborg. Da statsminister Mette Frederiksen (S) gik på tv-skærmen og lukkede Danmark ned, døde salget.

- Vi havde ikke ét eneste salg de næste otte timer, og vi mistede 25 procent af salget i de følgende ti dage, fortæller Tommy Jensen, som er direktør og medejer.

Hvor tit sker det, I ikke sælger noget i otte timer?

- Jeg har ikke prøvet det tidligere, erkender Tommy Jensen.

Hurtigt blev der tænkt over, hvordan der kunne sættes gang i salget.

- Og så skete der dét efter ti dage, at salget eksploderede. Fra den ene dag til den anden, siger Tommy Jensen.

- Man har vænnet sig til sine nye hverdag og er kommet sig over chokket, som det nok var for de fleste af os. Når man har gået hjemme i ti dage, må der også gerne ske noget, vurderer Tommy Jensen.

Nytænkning

Og der har skullet ske noget nyt. Der er simpelthen sendt noget andet sexlegetøj ud til danskerne end ellers.

- Til par sælger vi rigtig meget til bondage og sexgynger, hvor salget er steget med over 100 procent. Til mænd er det onaniprodukter. Vi har solgt 70 procent flere sexdukker. Produkterne til kvinder er generelt lidt mere lækre og ikke så vulgære som til mænd. Dér har vi haft en stor stigning i salget af lydsvage vibratorer og lingeri, fortæller Tommy Jensen.

Sammen med medlemssiden missgrey.dk, som er leveringsdygtig i blogs og erotiske noveller, har sexshop.dk fået foretaget en undersøgelse, som viser, at interessen er eksploderet. Læsningen af erotiske noveller er femdoblet. Og sådan er det hele vejen rundt.

- Det er i hele branchen, der har været en stigning under corona-nedlukningen, siger Tommy Jensen, som melder om kontant afregning.

Siden marts har salget af sexlegetøj i den grad rejst sig.

- Salget er steget med mellem 25 og 30 procent, fortæller Tommy Jensen.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Annonce