Annonce
Ringkøbing-Skjern

S lader igen Vestjylland i stikken

Thomas Danielsen. Foto: Steen Brogaard
Annonce

Læserbrev: Mette Frederiksen og regeringen understreger endnu en gang, at Socialdemokratiets politik ikke tager hensyn til hele vores land. Denne gang er det bredbåndspuljen, det er gået ud over, som regeringen nu ønsker at skrotte - bredbåndspuljen som ellers har været en enorm succes, siden Venstre-regeringen indførte den i 2016.

For mange af os har et velfungerende internet været altafgørende for at kunne arbejde hjemmefra under Corona-nedlukningen.

En god internetforbindelse er fundamentalt for det lokale erhvervsliv, for uddannelsesmulighederne uden for de store byer og selvfølgelig for folks lyst til at bosætte sig i landdistrikterne.

Og vi ser stadig fatale huller i dækningen rundt i landet – for eksempel her i Vestjylland, hvor udrulningen af hurtigt internet desværre fortsat halter. Men står det til Socialdemokratiet, må borgere og virksomheder i landsdelen væbne sig med tålmodighed, fordi hele Danmarks regeringen tilsyneladende ikke mener, at hurtigt internet bør tilkomme hele Danmark.


Der er ingen tvivl om, at jeg og Venstre fortsætter arbejdet for et digitalt sammenhængende Danmark.

Thomas Danielsen, (V)


Man kan undre sig over, hvorfor Socialdemokratiet ønsker at skrotte en så eftertragtet pulje, hvor antallet af ansøgere har været markant stigende år efter år, og hvor så godt som alle adresser, der har fået del i puljen, ligger i landzoner. I Region Midtjylland er vi et af de steder på landsplan, hvor flest bredbåndsprojekter har fået del i puljen til stor og synlig gavn for udviklingen i vores lokalområder.

Der er ingen tvivl om, at jeg og Venstre fortsætter arbejdet for et digitalt sammenhængende Danmark, hvor man som vestjyde er garanteret en sikker forbindelse på lige fod med resten af landet. Det skal være en klar prioritet, at også vores landdistrikter spiller en rolle i den politik, der føres fra Christiansborg!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce