Annonce
Erhverv

Søren Behrmann gør comeback i finansverdenen: Bliver erhvervskundechef i Landbobanken

Søren Behrmann (tv) sammen med erhvervsdirektør i Landbobanken, Kim Vestergaard Nielsen. Behrmann tiltræder den 1. juni stillingen som erhvervskundechef i Landbobanken.
Den tidligere chefrådgiver i Vestjysk kommer til at arbejde med Landbobankens store erhvervskunder og skal være med til at drive væksten endnu mere frem i en afdeling med vind i sejlene.

RINGKØBING: Man kan roligt tale om et comeback i pengeverdenen, når Søren Behrmann den 1. juni tiltræder sit nye job. Den tidligere chefrådgiver i landboforeningen Vestjysk bliver nemlig erhvervskundechef i Landbobanken.

- Vi er virkelig glade for at have ansat Søren. Han er det perfekt match for banken, siger Kim Vestergaard Nielsen, der er erhvervsdirektør i Landbobanken.

Kim Vestergaard Nielsen peger på, at Søren Behrmann ud over erfaringen som chefrådgiver i Vestjysk har mange års erfaring inden for finansverdenen.

Annonce

- Vort erhvervsområde er vokset kraftigt, og Sørens opgave bliver at hjælpe til med at få det til at vækste endnu mere. Han kommer til at sidde med de store erhvervskunder. Han har nogle kæmpe kompetencer og en stærk lokal profil, som kan hjælpe os med at rådgive vores eksisterende kunder samt være med til at vækste afdelingen yderligere, siger Kim Vestergaard Nielsen.

- Vi er en fuldblods erhvervsbank med alle produkter på hylderne, hvor vi lægger vægt på tilgængelighed, hurtige beslutninger og god rådgivning, og i det setup passer Søren Behrmann passer perfekt på holdet.

Tilbage til finans

Den 51-årige Søren Behrmann er uddannet cand. merc. i finansiering og regnskab, og han kom fra en stilling som souschef og erhvervsrådgiver hos Sydbank i Holstebro, da han den 1. september 2006 blev afdelingsdirektør i Jyske Bank i Ringkøbing. Før ansættelsen i Sydbank var han ansat i Nykredit - først i Ringkøbing og senere i Herning, da det regionale hovedkontor flyttede hertil.


Jeg har en bred baggrund med mig i rygsækken, og det bliver interessant at komme tilbage til pengeverdenen; jeg glæder mig til at blive en del af det.

Søren Behrmann, kommende erhvervskundechef i Landbobanken.


Efter otte år i Jyske Bank skiftede han i 2014 til Vestjysk; og nu er han altså atter vendt tilbage til finansverdenen.

Det glæde han sig til, fortæller han Dagbladet.

- Der er sket meget i den verden, i de syv år, jeg har været væk fra den, så der er nogle ting, jeg skal have læst op på. Men jeg har en bred baggrund med mig i rygsækken, og det bliver interessant at komme tilbage til pengeverdenen; jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Søren Behrmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce