x
Annonce
Læserbrev

Søndervig: Nyhavn vil være en naturlig del af bymidten

Læserbrev: Jeg mener, der god grund til rose teknik- og miljøudvalget for indstilling vedrørende udviklingen af området "Nyhavn" i Søndervig. Jeg tænker her på den enstemmige indstilling, man har givet Salling Group med hensyn til at etablere en Netto-butik mod, at de selv bruger tid og penge på det.

Jeg mener, det vil være naturligt at inddrage dette område som en del af Søndervig, her vil der være god mulighed for at anlægge et større parkeringsanlæg, det vil jo lette presset i Søndervig. Der skal selvfølgelig laves en tunnelforbindelse under Holmsland Klitvej, lige så vel som der skal være tunnel under vejen nord for lyskrydset. Som det er nu, er der jo trafikalt kaos i højsæsonen i Søndervig, så at anlægge en dagligvarebutik mere i Søndervig vil blot forvære dette.

Jeg blev så noget overrasket, da jeg åbnede avisen dagen efter og kunne konstatere, at såvel borgmester som viceborgmester ikke vil stemme for en sådan tilladelse?

Da jeg læser artiklen, kommer svaret på, hvorfor viceborgmesteren ikke går ind for planen, han sidder jo i en arbejdsgruppe sammen med Thomas Hansen, så han har nok været til en kameratlig samtale, formoder jeg. Hvad borgmesterens motiv er, kan jeg ikke se.

Det er jo ikke noget nyt, at Kjeld Hansen og Co har styret en stor del af udviklingen i Søndervig i de sidste 50 år. Det bliver rigtig spændende at følge med i, hvor resten af økonomiudvalget og byrådet står.

Nu er det jo sådan, at der er jo ikke noget så dårligt, at det ikke er godt for noget. Jeg er ret sikker på, at handels- og restaurationslivet i Ringkøbing og nok i særdeleshed i Hvide Sande vil se en fordel i, at planen bliver nedstemt.

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Mor til fire: - Det er op til mig at vælge, om jeg sender mine børn afsted

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Vestjylland

Regionsrådsformand: Situation i Holstebro er så alvorlig at patienter må sendes til andre hospitaler

Annonce