Annonce
Hvide Sande

Søndervig festede: Vi fik vist sat flueben ved det hele

Der var gang i den til Søndervig Byfest. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Søndervig: 300 feststemte mennesker gav den gas til lørdagens Søndervig Byfest i teltet på Badevej. Menuen bestod af frikadeller med kartoffelsalat og en Søndervig grillpølse som dessert og dertil flydende varer, der ”kom i en lind strøm”, som Nikolaj Gramstrup forklarer.

Formanden for foreningen Søndervig Rocker, der arrangerede byfesten femte år i træk, fortæller, at der var liv og glade dage. Dansende kvinder på bordene manglede der heller ikke.

- Vi fik vist sat flueben ved hele. Det er jo også blevet en tradition, at der skal kastes kvindeundertøj på scenen, når Wolf Duo optræder. Så der var blevet handlet undertøj ind i genbrugsbutikkerne, siger Nikolaj Gramstrup.

- Festdeltagerne var en skøn blanding af fastboende, gæster fra Ringkøbing, Hvide Sande og sommerhusejere fra Herning, Ikast og Silkeborg, og de kan fint sammen. Teltet blev lukket klokken 22, men så vidt jeg har hørt, har der været liv i Søndervig til langt ud på den lyse morgen, så festen kommer jo også værtshusholderen, og dem der sælger is og pølser til gode, siger Nikolaj Gramstrup, der lover byfest igen næste år.

Og mere borddans. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Vladimir Putins datter er som en af de første blevet vaccineret mod covid-19, siger han

Annonce