Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Billetsalget er allerede godt i gang til jubilæumsudgaven af Søndervig Byfest. Musikken bliver leveret af blandet andet husbandet 2 x Volf band, som spiller op til dans, men der bliver også mulighed for at sætte 'fut i fejemøget' med en go-go. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Et lille halvt år inden første akkord er slået an, har de første købt billet til jubilæumsudgaven af Søndervig Byfest.

Søndervig: Knap er foråret begyndt at vise sig i flora og fauna, før billetsalget til sensommerens byfest i Søndervig er skudt i gang.

Selvom der er godt fem måneder til, at Søndervig Byfest lørdag 17. august foregår for femte gang på Badevej i Søndervig, så er der allerede godt i gang med billetsalget.

- Det har været flyvende, tror jeg, man siger, når det går godt. Der er god interesse for byfesten, og vi er godt med i billetsalget i forhold til sidste år. Så det er meget positivt, siger en af arrangørerne Nikolaj Gramstrup.

Indtil videre er der solgt 150 billetter, hvilket er det højeste antal billetter solgt over hovedet på denne tid af året sammenlignet med de andre år. Det tidlige billetsalg har dog et par gode forklaringer.

- Vi har fundet ud af, at vi skal være hurtigere ude for at få virksomheder, personaleforeninger og andre sammenkomster til at købe billet. Og så har usikkerheden omkring Rock i Ringkøbing også gjort et eller andet, siger Nikolaj Gramstrup.

- Vi vil vise vores faste gæster, at vi gerne vil det her. Vi vil have musik og fest i Søndervig, og for at være sikker på, at der kommer nogle folk, har vi valgt at åbne op for billetterne allerede nu, siger han og forklarer, at håbet er, at man allerede et godt stykket tid inden sommerferien kan melde alt udsolgt til byfesten.

- Det er drømmen, og så at vi får en hammer god dag og formår at lave et rimeligt overskud, siger Nikolaj Gramstrup.

Sker det, vil arrangørerne som en tak til folk i Søndervig give en omgang livemusik på 'sandpladsen' i Søndervig.

’Mere fut i fejemøget’

Tidligere har musikken trukket ret godt, og man skal aldrig ændre på et vindende hold, siges det.

Derfor bliver jubilæumsudgaven også stort set som den plejer; I et telt og med fire orkestre. Denne gang bliver musikken leveret af 2 x Volf Band, John Mogensen Jam, Railroad og Hitexpressen.

2 x Volf band har været med alle årene, men sidste år havde man en positiv oplevelse med John Mogensen Cabaret, som fik publikum godt med.

- Der kom godt gang i teltdugen, så det er ud fra den devise, at vi nu har booket John Mogensen Jam. De spiller på trommer, bas og klaver, og så er en af dem klædt ud som John Mogensen. Nu går vi all in og giver den lidt mere gas, så der bliver mere fut i fejemøget, siger Nikolaj Gramstrup med et grin.

- Der er også lagt nogle små overraskelser ind i programmet, nogle små gimmicks, som jeg ikke kan røbe noget om, siger han.

Billetter til byfesten kan købes hos værtshuset Lanternen i Søndervig. Billetprisen er indtil 31. maj 200 kroner og er inklusiv mad. Efter 31. maj stiger prisen til 300 kroner.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Ny bog: Med rutebilen på livsrejse

Annonce
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Kultur

Forår på tallerkenen: Kulmule med ramsløg

Kultur

Bevaringspriser til by og land

Tophistorier

Kultur

Rockstjernernes mesterfotograf udstiller: Billeder af dine idoler, du aldrig har set før

Kultur

Masser af billedkunst i Højmark

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Kultur

Vores Smag: Bagværk fra en svunden tid