Annonce
Sport

Sønderjyske-angriber skifter til OB allerede nu

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mart Lieder skifter til OB nu i stedet for til sommer. Sønderjyske får Anders K. Jacobsen den anden vej.

Et døgn efter at OB sagde farvel til topscorer Bashkim Kadrii, er afløseren kørt i stilling.

Således henter OB med øjeblikkelig virkning angriberen Mart Lieder i Sønderjyske.

Det skriver OB på sin hjemmeside.

Lieder skulle først have tiltrådt til sommer.

Sportsdirektør Jesper Hansen reagerede prompte på udskiftningerne i truppen.

- Vi har skiftet lidt ud i truppen på det seneste, og derfor fandt vi det naturligt at prøve at sikre os Mart et halvt år før tid.

- Heldigvis var han indstillet på at komme nu, og vi er meget glade for, at det er lykkedes at få forhandlet en aftale på plads, siger Jesper Hansen.

Lieder er allerede på plads i Odense.

- Jeg bor allerede i byen, som både min kæreste og jeg er superglade for at være i. Det er derfor et perfekt skifte for mig, og jeg er meget stolt af at komme til at spille for OB, siger Mart Lieder.

Tirsdag aften sagde OB også farvel til den 30-årige angriber Anders K. Jacobsen, der har fået sin kontrakt ophævet.

- Anders har været en god mand for OB gennem snart fem år og har altid givet sig 100 procent for klubben. I de seneste sæsoner er han gledet ud af startopstillingen, og der er flere foran ham i den offensive række.

- Derfor er det bedre, at han får tid til at finde nye udfordringer, og vi er sammen blevet enige om at ophæve kontrakten nu, siger Jesper Hansen.

Kort efter præsenterede Sønderjyske Anders K. Jacobsen som ny spiller. I samme ombæring henter Sønderjyske Julius Eskesen i OB.

/ritzau/

Annonce
Nyheden fra OB''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce